Trouwjurken: dit zijn de trends voor 2018

Ga jij trouwen in 2018? Dan ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de nieuwste trends in bruidsmode. We gingen bij bruidswinkel The New Bride in Barneveld langs om te ontdekken welke bruidsjurken en trouwjurken we straks veel gaan zien.

De slanke trouwjurk is helemaal terug

Eigenaar Marlies ten Hoedt steekt meteen van wal. De slanke trouwjurk gaat volgens haar een comeback maken in de bruidsmodecollecties. Deze trouwjurken hebben een A-lijn en vallen recht naar beneden. Ze zijn gemaakt van flexibele stof waardoor de jurk soepel valt. Super elegant! En wees gerust: je hoeft zelf geen maatje 34 te hebben voor zo’n slanke trouwjurk. Een A-lijn bruidsjurk is ook geschikt als je een wat voller figuur hebt.

Subtiel gekleurde trouwjurken (poederroze!)

Dit jaar waren trouwjurken in een pasteltint populair, 2018 wordt het jaar van de poederroze trouwjurk. Daar is een speciale naam voor: de blush-jurk, vertelt Marlies ons. Rozetinten geven volgens haar kleur aan je bruiloft en zijn makkelijk te combineren met accessoires of het trouwpak van je bruidegom. Is een roze trouwjurk je iets te gewaagd? Dan vind je bij The New Bride gelukkig nog tal van andere gekleurde trouwjurken.

Spot zelf online trendy bruidsjurken en neem je foto’s mee

Wil je inspiratie opdoen? The New Bride deelt op Facebook en Pinterest de nieuwste en mooiste trouwjurken van dit moment. Tip: maak zelf een Pinterestcollage aan of print foto’s van trouwjurken uit en maak een moodboard. Zo ontdek je jouw stijl. Neem die foto’s gerust mee, zegt Marlies. Dat helpt om gericht te zoeken uit de uitgebreide bruidsmodecollectie van The New Bride.

Advies over jouw bruidsjurk, trouwschoenen en meer

Weet je niet zeker welke bruidsjurk bij jou past? Dan ben je volgens Marlies niet de enige. Ze helpt met haar team elke week tal van bruiden bij het kiezen van de juiste jurk. Daarbij wordt natuurlijk gelet op de pasvorm en kleur die jou goed staan. “We denken natuurlijk ook mee over een bruidshoed, bruidssluier, sieraden en trouwschoenen. Samen vinden we de droomjurk die aan al jouw wensen voldoet.”

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

My favorites: babykleding

My favorites: babykleding
Als ik op zoek ben naar een kraamcadeautje in de vorm van babykleding, valt mij altijd op dat er enorm veel keuze is. Dit maakt het makkelijk, maar misschien ook weleens moeilijk. Want; wat moet je nu kiezen? In dit artikel laat ik vijf keer keer mijn favoriete babykleding zien, hopelijk doe je daardoor wat inspiratie op!

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.

Mijn kringkoopjes #1

Mijn kringkoopjes #1
Wanneer je de deur open doet komt een ietwat muffe geur tegemoet. Je kijkt rond en ziet verschillende retrolook stoeltjes. Naast een dikke stapel met oude tijdschriften en een ouderwetse naaimachine waarvan de vorige eigenaar een poging heeft gedaan om ‘m roze te verven. Jawel, ik heb het hier over de kringloopwinkel. Ik ben dol op deze winkel waar je vaak unieke items voor een prikkie kunt scoren. Het is dat ik nog geen eigen huis heb, maar anders had ik al heel wat meubelstukken mee naar buiten gesjouwd. Vandaag laat ik je zien wat ik wel mee naar huis heb genomen.