Trouwjurken: dit zijn de trends voor 2018

Ga jij trouwen in 2018? Dan ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de nieuwste trends in bruidsmode. We gingen bij bruidswinkel The New Bride in Barneveld langs om te ontdekken welke bruidsjurken en trouwjurken we straks veel gaan zien.

De slanke trouwjurk is helemaal terug

Eigenaar Marlies ten Hoedt steekt meteen van wal. De slanke trouwjurk gaat volgens haar een comeback maken in de bruidsmodecollecties. Deze trouwjurken hebben een A-lijn en vallen recht naar beneden. Ze zijn gemaakt van flexibele stof waardoor de jurk soepel valt. Super elegant! En wees gerust: je hoeft zelf geen maatje 34 te hebben voor zo’n slanke trouwjurk. Een A-lijn bruidsjurk is ook geschikt als je een wat voller figuur hebt.

Subtiel gekleurde trouwjurken (poederroze!)

Dit jaar waren trouwjurken in een pasteltint populair, 2018 wordt het jaar van de poederroze trouwjurk. Daar is een speciale naam voor: de blush-jurk, vertelt Marlies ons. Rozetinten geven volgens haar kleur aan je bruiloft en zijn makkelijk te combineren met accessoires of het trouwpak van je bruidegom. Is een roze trouwjurk je iets te gewaagd? Dan vind je bij The New Bride gelukkig nog tal van andere gekleurde trouwjurken.

Spot zelf online trendy bruidsjurken en neem je foto’s mee

Wil je inspiratie opdoen? The New Bride deelt op Facebook en Pinterest de nieuwste en mooiste trouwjurken van dit moment. Tip: maak zelf een Pinterestcollage aan of print foto’s van trouwjurken uit en maak een moodboard. Zo ontdek je jouw stijl. Neem die foto’s gerust mee, zegt Marlies. Dat helpt om gericht te zoeken uit de uitgebreide bruidsmodecollectie van The New Bride.

Advies over jouw bruidsjurk, trouwschoenen en meer

Weet je niet zeker welke bruidsjurk bij jou past? Dan ben je volgens Marlies niet de enige. Ze helpt met haar team elke week tal van bruiden bij het kiezen van de juiste jurk. Daarbij wordt natuurlijk gelet op de pasvorm en kleur die jou goed staan. “We denken natuurlijk ook mee over een bruidshoed, bruidssluier, sieraden en trouwschoenen. Samen vinden we de droomjurk die aan al jouw wensen voldoet.”

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Winterkleuren 2017/2018

Winterkleuren 2017/2018
Laat de winter maar komen! Je kunt er in de winkels niet omheen, de prachtige herfstkleuren stralen je tegemoet. Deze kleuren zie je in deze winter.

Heerlijk ontspannen met hippe handdoek

Heerlijk ontspannen met hippe handdoek
De badkamer kan er nog zo mooi uitzien, als de handdoeken niet zacht en comfortabel zijn, mis je toch een stukje warmte. En dat is jammer in deze koude wintermaanden. Gelukkig zijn de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl heerlijk zacht en super absorberend. En… je kunt ze zelfs personaliseren door ze te borduren!

Vlog: Op zoek naar een mooie bruidsjurk

Vlog: Op zoek naar een mooie bruidsjurk
Manon ging op bezoek bij The New Bride in Barneveld op zoek naar mooie trouwjurken. Bij The New Bride kun je terecht voor de trouwjurk van je dromen. Of je jurk klassiek, strak, modern, romantisch gekleurd, hoog gesloten of een maatje meer moet zijn. The New Bride zorgt voor een trouwjurk die aan alle wensen voldoet.

Het perfecte winterjurkje

Het perfecte winterjurkje
Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?