Trouwjurken: dit zijn de trends voor 2018

Ga jij trouwen in 2018? Dan ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de nieuwste trends in bruidsmode. We gingen bij bruidswinkel The New Bride in Barneveld langs om te ontdekken welke bruidsjurken en trouwjurken we straks veel gaan zien.

De slanke trouwjurk is helemaal terug

Eigenaar Marlies ten Hoedt steekt meteen van wal. De slanke trouwjurk gaat volgens haar een comeback maken in de bruidsmodecollecties. Deze trouwjurken hebben een A-lijn en vallen recht naar beneden. Ze zijn gemaakt van flexibele stof waardoor de jurk soepel valt. Super elegant! En wees gerust: je hoeft zelf geen maatje 34 te hebben voor zo’n slanke trouwjurk. Een A-lijn bruidsjurk is ook geschikt als je een wat voller figuur hebt.

Subtiel gekleurde trouwjurken (poederroze!)

Dit jaar waren trouwjurken in een pasteltint populair, 2018 wordt het jaar van de poederroze trouwjurk. Daar is een speciale naam voor: de blush-jurk, vertelt Marlies ons. Rozetinten geven volgens haar kleur aan je bruiloft en zijn makkelijk te combineren met accessoires of het trouwpak van je bruidegom. Is een roze trouwjurk je iets te gewaagd? Dan vind je bij The New Bride gelukkig nog tal van andere gekleurde trouwjurken.

Spot zelf online trendy bruidsjurken en neem je foto’s mee

Wil je inspiratie opdoen? The New Bride deelt op Facebook en Pinterest de nieuwste en mooiste trouwjurken van dit moment. Tip: maak zelf een Pinterestcollage aan of print foto’s van trouwjurken uit en maak een moodboard. Zo ontdek je jouw stijl. Neem die foto’s gerust mee, zegt Marlies. Dat helpt om gericht te zoeken uit de uitgebreide bruidsmodecollectie van The New Bride.

Advies over jouw bruidsjurk, trouwschoenen en meer

Weet je niet zeker welke bruidsjurk bij jou past? Dan ben je volgens Marlies niet de enige. Ze helpt met haar team elke week tal van bruiden bij het kiezen van de juiste jurk. Daarbij wordt natuurlijk gelet op de pasvorm en kleur die jou goed staan. “We denken natuurlijk ook mee over een bruidshoed, bruidssluier, sieraden en trouwschoenen. Samen vinden we de droomjurk die aan al jouw wensen voldoet.”

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.