Rokkentrends voor 2017

Het leuke aan rokken vind ik dat ze zo verschillend zijn. Ook dit seizoen kun je ze weer in allerlei lengtes en modellen vinden. Ik heb een aantal rokkentrends op een rij gezet die je heel veel terug ziet komen dit jaar. Vaak worden deze trends onderling ook gecombineerd, bijvoorbeeld een asymmetrische rok met volants. Je ziet dit ook terugkomen op de afgebeelde rokken.

1. Asymmetrie

Als eerste de trend van asymmetrische rokken. Hierbij is de zoom bijvoorbeeld schuin afgesneden, zodat je bijvoorbeeld aan de ene kant een midirok hebt en de rok aan de andere kant boven de knie valt. Het geeft net een speels effect waardoor je rok echt een eyecatcher wordt!

2. Overslag

Wat je nu ook steeds vaker ziet, zijn rokken met een overslag. Ik kan me herinneren dat ik die vroeger altijd graag droeg, en nu zijn ze dus weer terug! Verder ligt het helemaal aan jou voor welke stof of print je kiest, je kunt het zo stoer of chic maken als je zelf wilt. Deze trend is dus voor iedereen leuk!

3. Denim

Spijker is eigenlijk nooit weggeweest. Toch zien we nu echt overal denim rokken opduiken. Vaak nog met iets extra’s, zoals borduursels of een splitje. In allerlei lengtes en kleuren, is er voor ieder wel wat wils. Denim is onmisbaar in je kledingkast!

4. Plissé

Plissérokken zien we al een tijdje, maar ik ben er helemaal weg van. De kleine plooitjes maken iedere rok zo sierlijk en stijlvol! Je rok is al helemaal een eyecatcher als er een metallic laagje op zit, wat ook echt een trend is dit jaar.

5. Volant

Ik denk dat dé trend van 2017 wel volants zijn. Of ruches of ruffles, hoe je ze ook wil noemen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zitten wel volants aan het kledingstuk. Zo ook bij rokken, een paar sierlijke volants maken je rok super stijlvol!

6. Ruitjes

Het super klassieke gingham of vichy ruitje is weer terug! Onder andere bij rokken zie je ‘m veel. Het is dan ook een heel makkelijk te combineren printje, die altijd van pas komt in je kledingkast. Aan deze rok zie je trouwens ook volants zitten, zo zie je dat trends vaak gecombineerd worden!

7. Splitjes

In kokerrokken onder andere zit vaak een splitje van achteren. Maar de trend van dit jaar is juist het splitje aan de voorkant, of een beetje aan de zijkant. Het komt heel eigenwijs over, waardoor je een zakelijke kokerrok toch een beetje opleukt. Ook zie je heel veel splitjes aan de voorkant bij denim rokken. Keuze genoeg!


Persoonlijk vind ik bovenstaande trends ontzettend leuk, rokken zijn zo allesbehalve saai! En je kunt het zo bont maken als je zelf wilt, als het gaat om het combineren van trends. Veel plezier ermee!

Your favoritFavor it
8x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Emma

Emma's passies zijn mode, fotografie en schrijven. Deze deelt ze met veel plezier op haar eigen blog www.emmathings.nl en natuurlijk op Dailytrend. Loopt sinds zestien jaar op deze aardbol rond, doet graag mee met de nieuwste trends en heeft een zwak voor cactussen, chocola en muziek.

 

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

De ideale lengte van je ketting

De ideale lengte van je ketting
Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen. Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.