Positiekleding speciaal gemaakt voor jou

Je bent zwanger! Een mooie tijd. Maar laten we eerlijk zijn, die veranderingen in je lichaam kunnen je soms best onzeker maken. Helemaal niet nodig! Mamalene in Kootwijkerbroek maakt prachtige positiekleding op maat. Waar jij de hele zwangerschap in straalt.

De zwangerschap is een fantastische tijd waarin je als vrouw vol spanning naar de komst van je kindje toeleeft. Ondertussen groeit je buik zichtbaar en komt er een moment waarop je normale kleding niet meer past. Tijd voor zwangerschapskleding!

Positiekleding: stijlvol én comfortabel

Je wilt er graag stijlvol blijven uitzien, maar dan wel zo comfortabel mogelijk. Lastig? Helemaal niet. Bij Mamalene weten ze hoe belangrijk het is om je ook tijdens de zwangerschap lekker in je vel te voelen. Met mooie handgemaakte jurken en rokken die perfect aansluiten op jouw zwangere lichaam.

Zwangerschapsmode op maat

Mamalene maakt positiekleding die je helemaal kunt laten aanpassen aan jouw smaak. Denk daarbij aan de lengte van de jurk of rok, de halslijn, een korte of lange mouw en het toevoegen van een ceintuur of ander detail. Maar ook opties die je kleding écht uniek maken. Zoals verschillende kleuren en stoffen.

Rekbare comfortabele stoffen

Mamalene maakt gebruik van rekbare, comfortabele kwaliteitsstoffen die niet alleen met je meegroeien, maar ook lang mooi blijven in de was. Want zwangerschapsmode wordt natuurlijk intensief gedragen. Zo weet je zeker dat jij je positiekleding de hele zwangerschap met veel plezier draagt.

De perfecte pasvorm voor jouw zwangere buik

Mamalene vind je in de winkel van Hoedenatelier Marian in Kootwijkerbroek. Het team van verkoopsters helpt je bij het passen, het opnemen van je maten en bij het samenstellen van jouw unieke zwangerschapsjurk of -rok. Drie dagen in de week (dinsdag, donderdag en zaterdag) is bovendien één van de coupeuses aanwezig in de winkel. Handig als je een wat lastigere maat hebt of wanneer je erg twijfelt over hoeveel je zult groeien, omdat het je eerste zwangerschap is. De ervaren naaisters weten precies hoe ze dat moeten aanpakken. Bijvoorbeeld door een extra zijnaad, die je op een later moment nog kunt laten uitleggen. Slim!

Maak je zwangerschapsoutfit compleet

De unieke combinatie van hoedenatelier en positiekleding zorgt ervoor dat je jouw zwangerschaps-outfit helemaal compleet kunt maken met een tas, hoed, sjaal, poncho of ketting. Ideaal voor wanneer je een feestje of bruiloft op de planning hebt. Alvast de collectie bekijken of gewoon een jurk vanuit huis bestellen? Dat kan op www.mamalene.nl.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Deze spullen moet je in jouw tas hebben

Deze spullen moet je in jouw tas hebben
Een tas is voor veel vrouwen een item die hun outfit afmaakt. De meeste vrouwen hebben dan ook meerdere tassen zodat ze kunnen kiezen welke tas het beste past bij wat ze op dat moment dragen. Naast dat een tas vaak mooi moet zijn, is het ook een ideaal ‘vervoersmiddel’ voor al je spullen. Welke spullen moet je, naast je portemonnee en telefoon, nu echt in jouw tas hebben?

Het perfecte winterjurkje

Het perfecte winterjurkje
Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?

VLOG: Op zoek naar een badjas

VLOG: Op zoek naar een badjas

Winterkleuren 2017/2018

Winterkleuren 2017/2018
Laat de winter maar komen! Je kunt er in de winkels niet omheen, de prachtige herfstkleuren stralen je tegemoet. Deze kleuren zie je in deze winter.