Positiekleding speciaal gemaakt voor jou

Je bent zwanger! Een mooie tijd. Maar laten we eerlijk zijn, die veranderingen in je lichaam kunnen je soms best onzeker maken. Helemaal niet nodig! Mamalene in Kootwijkerbroek maakt prachtige positiekleding op maat. Waar jij de hele zwangerschap in straalt.

De zwangerschap is een fantastische tijd waarin je als vrouw vol spanning naar de komst van je kindje toeleeft. Ondertussen groeit je buik zichtbaar en komt er een moment waarop je normale kleding niet meer past. Tijd voor zwangerschapskleding!

Positiekleding: stijlvol én comfortabel

Je wilt er graag stijlvol blijven uitzien, maar dan wel zo comfortabel mogelijk. Lastig? Helemaal niet. Bij Mamalene weten ze hoe belangrijk het is om je ook tijdens de zwangerschap lekker in je vel te voelen. Met mooie handgemaakte jurken en rokken die perfect aansluiten op jouw zwangere lichaam.

Zwangerschapsmode op maat

Mamalene maakt positiekleding die je helemaal kunt laten aanpassen aan jouw smaak. Denk daarbij aan de lengte van de jurk of rok, de halslijn, een korte of lange mouw en het toevoegen van een ceintuur of ander detail. Maar ook opties die je kleding écht uniek maken. Zoals verschillende kleuren en stoffen.

Rekbare comfortabele stoffen

Mamalene maakt gebruik van rekbare, comfortabele kwaliteitsstoffen die niet alleen met je meegroeien, maar ook lang mooi blijven in de was. Want zwangerschapsmode wordt natuurlijk intensief gedragen. Zo weet je zeker dat jij je positiekleding de hele zwangerschap met veel plezier draagt.

De perfecte pasvorm voor jouw zwangere buik

Mamalene vind je in de winkel van Hoedenatelier Marian in Kootwijkerbroek. Het team van verkoopsters helpt je bij het passen, het opnemen van je maten en bij het samenstellen van jouw unieke zwangerschapsjurk of -rok. Drie dagen in de week (dinsdag, donderdag en zaterdag) is bovendien één van de coupeuses aanwezig in de winkel. Handig als je een wat lastigere maat hebt of wanneer je erg twijfelt over hoeveel je zult groeien, omdat het je eerste zwangerschap is. De ervaren naaisters weten precies hoe ze dat moeten aanpakken. Bijvoorbeeld door een extra zijnaad, die je op een later moment nog kunt laten uitleggen. Slim!

Maak je zwangerschapsoutfit compleet

De unieke combinatie van hoedenatelier en positiekleding zorgt ervoor dat je jouw zwangerschaps-outfit helemaal compleet kunt maken met een tas, hoed, sjaal, poncho of ketting. Ideaal voor wanneer je een feestje of bruiloft op de planning hebt. Alvast de collectie bekijken of gewoon een jurk vanuit huis bestellen? Dat kan op www.mamalene.nl.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.