Nieuwe serie; Larinda beantwoordt jouw imagovragen


Morgen heb je een sollicitatie. Zuchtend sta je voor de kast, want je hebt geen idee wat je aan moet trekken. Want; wat verwacht jouw potentiele nieuwe werkgever van je? Kun je nu wel of niet dat leuke, zwierige gele jurkje aan, of moet je toch maar je grijze colbertje van de hanger afhalen?

Wij, bij Dailytrend, herkennen dit probleem. Het is niet altijd makkelijk om op een professionele manier jezelf te laten zien. Daarom hebben we kleur- en stijl- en imagocoach Larinda Bok ingeschakeld. Ze is ​Personal Branding Expert en heeft jarenlange ervaring met het geven van advies, over het uitdragen van je persoonlijkheid. De komende maanden is ze er voor jullie, om al je persoonlijke vragen te beantwoorden.

Welke mogelijkheden zijn er?
- Stuur een foto in, met één punt waarover je advies wilt ontvangen. In een artikel op Dailytrend geeft Larinda je een uitgebreid antwoord.
- Stuur je vraag in met betrekking tot kleding-, stijl- en imagoadvies. Mogelijke vragen kunnen zijn; Wat kan ik doen om een meer verzorgde uitstraling met mijn gezicht te krijgen? Hoe kan ik mijn creativiteit zichtbaar maken in een zakelijke omgeving. Hoe richt ik een efficiënte basisgarderobe in? Hoe kom ik over als ik op de vrouwenvereniging in een rode jurk verschijn?

Geen vraag is te gek, we vinden het erg leuk als je jouw vraag mailt naar info@dailytrend.nl o.v.v. je naam en leeftijd (en wanneer je dit leuk vindt; een klein stukje over je persoonlijk leven).

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Elize

Elize is vierdejaars communicatiestudent. Haar passie voor mode combineert ze met bloggen, zowel op Dailytrend als op haar eigen blog www.rokkiemountains.nl. Ook interieurtips deelt ze graag met jou.

 

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.