Nieuwe serie; Larinda beantwoordt jouw imagovragen


Morgen heb je een sollicitatie. Zuchtend sta je voor de kast, want je hebt geen idee wat je aan moet trekken. Want; wat verwacht jouw potentiele nieuwe werkgever van je? Kun je nu wel of niet dat leuke, zwierige gele jurkje aan, of moet je toch maar je grijze colbertje van de hanger afhalen?

Wij, bij Dailytrend, herkennen dit probleem. Het is niet altijd makkelijk om op een professionele manier jezelf te laten zien. Daarom hebben we kleur- en stijl- en imagocoach Larinda Bok ingeschakeld. Ze is ​Personal Branding Expert en heeft jarenlange ervaring met het geven van advies, over het uitdragen van je persoonlijkheid. De komende maanden is ze er voor jullie, om al je persoonlijke vragen te beantwoorden.

Welke mogelijkheden zijn er?
- Stuur een foto in, met één punt waarover je advies wilt ontvangen. In een artikel op Dailytrend geeft Larinda je een uitgebreid antwoord.
- Stuur je vraag in met betrekking tot kleding-, stijl- en imagoadvies. Mogelijke vragen kunnen zijn; Wat kan ik doen om een meer verzorgde uitstraling met mijn gezicht te krijgen? Hoe kan ik mijn creativiteit zichtbaar maken in een zakelijke omgeving. Hoe richt ik een efficiënte basisgarderobe in? Hoe kom ik over als ik op de vrouwenvereniging in een rode jurk verschijn?

Geen vraag is te gek, we vinden het erg leuk als je jouw vraag mailt naar info@dailytrend.nl o.v.v. je naam en leeftijd (en wanneer je dit leuk vindt; een klein stukje over je persoonlijk leven).

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Elize

Elize is vierdejaars communicatiestudent. Haar passie voor mode combineert ze met bloggen, zowel op Dailytrend als op haar eigen blog www.rokkiemountains.nl. Ook interieurtips deelt ze graag met jou.

 

Waarom leer nooit uit de mode raakt

Waarom leer nooit uit de mode raakt
In de negentiende eeuw werd de eerste handtas van leer ontworpen. Leer is stevig, flexibel, kwalitatief en tijdloos. Jouw oma had vroeger vast ook een lederen tas. Leer is een favoriet materiaal voor designers. Zij maken veel lederen artikelen in verschillende modellen, kleuren, maten en stijlen. Leer is ook een geliefd item bij zowel vrouwen als mannen. Het is vrijwel overal te koop. In bijna alle boetiekjes en grote warenhuizen vind je lederen artikelen. Je kunt denken aan schoenen, tassen, riemen of portemonnees.

Op stap met TOMS

Op stap met TOMS
Voor mij is het niet meer dan normaal dat ik mijn voeten in mijn schoenen laat glijden wanneer ik de deur uitstap. Ik heb zelfs meerdere paren waar ik uit kan kiezen. Dit was het ook voor Blake Mycoskie. Totdat hij in een dorp in Argentinië kwam. De kinderen daar liepen op blote voeten en hun ouders hadden niet de mogelijkheid om schoenen te kopen. Om hen te helpen richtte hij TOMS op. Met zijn bedrijf verkocht hij schoenen, en met ieder verkocht paar gafschonk hij een paar aan één van die kinderen.

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?
De kringloop, wie kent deze winkel niet? De één vindt het heerlijk om uren tussen de spulletjes te speuren, de ander moet niks hebben van alle tweedehands zooi. Feit is wel dat tweedehands kopen hartstikke duurzaam is. Voor dit artikel doken Hanna en Elize de kringloop in met vijftien euro. Op zoek naar een outfit. Ze geven het bewijs dat je er hartstikke trendy uit kunt zien in tweedehands kleding.