Nieuwe serie; Larinda beantwoordt jouw imagovragen


Morgen heb je een sollicitatie. Zuchtend sta je voor de kast, want je hebt geen idee wat je aan moet trekken. Want; wat verwacht jouw potentiele nieuwe werkgever van je? Kun je nu wel of niet dat leuke, zwierige gele jurkje aan, of moet je toch maar je grijze colbertje van de hanger afhalen?

Wij, bij Dailytrend, herkennen dit probleem. Het is niet altijd makkelijk om op een professionele manier jezelf te laten zien. Daarom hebben we kleur- en stijl- en imagocoach Larinda Bok ingeschakeld. Ze is ​Personal Branding Expert en heeft jarenlange ervaring met het geven van advies, over het uitdragen van je persoonlijkheid. De komende maanden is ze er voor jullie, om al je persoonlijke vragen te beantwoorden.

Welke mogelijkheden zijn er?
- Stuur een foto in, met één punt waarover je advies wilt ontvangen. In een artikel op Dailytrend geeft Larinda je een uitgebreid antwoord.
- Stuur je vraag in met betrekking tot kleding-, stijl- en imagoadvies. Mogelijke vragen kunnen zijn; Wat kan ik doen om een meer verzorgde uitstraling met mijn gezicht te krijgen? Hoe kan ik mijn creativiteit zichtbaar maken in een zakelijke omgeving. Hoe richt ik een efficiënte basisgarderobe in? Hoe kom ik over als ik op de vrouwenvereniging in een rode jurk verschijn?

Geen vraag is te gek, we vinden het erg leuk als je jouw vraag mailt naar info@dailytrend.nl o.v.v. je naam en leeftijd (en wanneer je dit leuk vindt; een klein stukje over je persoonlijk leven).

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Elize

Elize is vierdejaars communicatiestudent. Haar passie voor mode combineert ze met bloggen, zowel op Dailytrend als op haar eigen blog www.rokkiemountains.nl. Ook interieurtips deelt ze graag met jou.

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.