My favorites: vesten

Als ik mijn kledingkast opendoe, zie ik als eerste een hele stapel vesten liggen. Ik denk dat ik er wel zo'n twintig in totaal heb. Van hele basic vestjes tot meer unieke exemplaren. Toch vind ik altijd wel weer een reden om een vest aan mijn collectie toe te voegen. Ik ging vorige week op onderzoek naar vesten voor dit seizoen en ik heb enkele favorieten (in mijn winkelmandje) verzameld. Kijk je mee welke ik vond?

Een leuk zwart, openvallend vest met leuke details. Ideaal zo'n vest in deze kleur, ik zou het kunnen combineren met een groot gedeelte van mijn kledingitems.

Verkrijgbaar voor 24,95 bij www.only.com

Dit donkerblauwe vest met een kobaltblauwe streep erdoorheen en aan de onderkant vind ik erg leuk, omdat de strepen het net wat anders maken. Het vest valt open en is oversized. De mouwen zijn aansluitend en het vest voelt heerlijk zacht aan.

Verkrijgbaar voor 79,99 bij www.sissy-boy.com

Dit mooie, rode vest staat hoog op mijn wensenlijstje. Ik vind de kleur geweldig, de geribbelde structuur op de mouwen en onderaan het vest vind ik erg leuk. Ik heb veel donkerblauwe en zwarte items in mijn kast en daar past deze kleur perfect bij.

Verkrijgbaar voor 159,90 bij www.littlesoho.com

Dit vest vind ik vooral leuk vanwege de honingraatstructuur. Ook vind ik dit net wat specialer dan het gemiddelde basic vestje door de zwarte biesjes. Ik denk dat het erg leuk staat op een zwart jurkje of met een witte top en een zwarte rok.

Verkrijgbaar voor 19,95 bij www.zalando.nl


Ik ben van plan om eén van deze vesten binnenkort te gaan kopen. Welke? Daar moet ik nog wel over nadenken, want ze zijn alle vier op een andere manier weer leuk.

Waar koop jij graag je vesten? Laat het weten in een reactie!

Your favoritFavor it
4x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?
De kringloop, wie kent deze winkel niet? De één vindt het heerlijk om uren tussen de spulletjes te speuren, de ander moet niks hebben van alle tweedehands zooi. Feit is wel dat tweedehands kopen hartstikke duurzaam is. Voor dit artikel doken Hanna en Elize de kringloop in met vijftien euro. Op zoek naar een outfit. Ze geven het bewijs dat je er hartstikke trendy uit kunt zien in tweedehands kleding.

Waarom leer nooit uit de mode raakt

Waarom leer nooit uit de mode raakt
In de negentiende eeuw werd de eerste handtas van leer ontworpen. Leer is stevig, flexibel, kwalitatief en tijdloos. Jouw oma had vroeger vast ook een lederen tas. Leer is een favoriet materiaal voor designers. Zij maken veel lederen artikelen in verschillende modellen, kleuren, maten en stijlen. Leer is ook een geliefd item bij zowel vrouwen als mannen. Het is vrijwel overal te koop. In bijna alle boetiekjes en grote warenhuizen vind je lederen artikelen. Je kunt denken aan schoenen, tassen, riemen of portemonnees.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna. “Ik ben 25 jaar en heb net mijn studie afgerond. Binnenkort heb ik een aantal sollicitaties (allemaal voor op kantoor). De bedrijven zeggen dat er een informele werksfeer heerst. Ik weet niet hoe ze intern gekleed gaan. Nu wil ik niet overdressed aankomen (zoals in een mantelpakje), maar ook weer niet te casual gekleed gaan. Bij een casual stijl voel ik me trouwens wel het fijnst. Heb jij tips voor me wat ik aan kan trekken? Zodat ik toch netjes over kom, maar niet te stijf.”

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.