My favorites: vesten

Als ik mijn kledingkast opendoe, zie ik als eerste een hele stapel vesten liggen. Ik denk dat ik er wel zo'n twintig in totaal heb. Van hele basic vestjes tot meer unieke exemplaren. Toch vind ik altijd wel weer een reden om een vest aan mijn collectie toe te voegen. Ik ging vorige week op onderzoek naar vesten voor dit seizoen en ik heb enkele favorieten (in mijn winkelmandje) verzameld. Kijk je mee welke ik vond?

Een leuk zwart, openvallend vest met leuke details. Ideaal zo'n vest in deze kleur, ik zou het kunnen combineren met een groot gedeelte van mijn kledingitems.

Verkrijgbaar voor 24,95 bij www.only.com

Dit donkerblauwe vest met een kobaltblauwe streep erdoorheen en aan de onderkant vind ik erg leuk, omdat de strepen het net wat anders maken. Het vest valt open en is oversized. De mouwen zijn aansluitend en het vest voelt heerlijk zacht aan.

Verkrijgbaar voor 79,99 bij www.sissy-boy.com

Dit mooie, rode vest staat hoog op mijn wensenlijstje. Ik vind de kleur geweldig, de geribbelde structuur op de mouwen en onderaan het vest vind ik erg leuk. Ik heb veel donkerblauwe en zwarte items in mijn kast en daar past deze kleur perfect bij.

Verkrijgbaar voor 159,90 bij www.littlesoho.com

Dit vest vind ik vooral leuk vanwege de honingraatstructuur. Ook vind ik dit net wat specialer dan het gemiddelde basic vestje door de zwarte biesjes. Ik denk dat het erg leuk staat op een zwart jurkje of met een witte top en een zwarte rok.

Verkrijgbaar voor 19,95 bij www.zalando.nl


Ik ben van plan om eén van deze vesten binnenkort te gaan kopen. Welke? Daar moet ik nog wel over nadenken, want ze zijn alle vier op een andere manier weer leuk.

Waar koop jij graag je vesten? Laat het weten in een reactie!

Your favoritFavor it
4x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.