My favorites: vesten

Als ik mijn kledingkast opendoe, zie ik als eerste een hele stapel vesten liggen. Ik denk dat ik er wel zo'n twintig in totaal heb. Van hele basic vestjes tot meer unieke exemplaren. Toch vind ik altijd wel weer een reden om een vest aan mijn collectie toe te voegen. Ik ging vorige week op onderzoek naar vesten voor dit seizoen en ik heb enkele favorieten (in mijn winkelmandje) verzameld. Kijk je mee welke ik vond?

Een leuk zwart, openvallend vest met leuke details. Ideaal zo'n vest in deze kleur, ik zou het kunnen combineren met een groot gedeelte van mijn kledingitems.

Verkrijgbaar voor 24,95 bij www.only.com

Dit donkerblauwe vest met een kobaltblauwe streep erdoorheen en aan de onderkant vind ik erg leuk, omdat de strepen het net wat anders maken. Het vest valt open en is oversized. De mouwen zijn aansluitend en het vest voelt heerlijk zacht aan.

Verkrijgbaar voor 79,99 bij www.sissy-boy.com

Dit mooie, rode vest staat hoog op mijn wensenlijstje. Ik vind de kleur geweldig, de geribbelde structuur op de mouwen en onderaan het vest vind ik erg leuk. Ik heb veel donkerblauwe en zwarte items in mijn kast en daar past deze kleur perfect bij.

Verkrijgbaar voor 159,90 bij www.littlesoho.com

Dit vest vind ik vooral leuk vanwege de honingraatstructuur. Ook vind ik dit net wat specialer dan het gemiddelde basic vestje door de zwarte biesjes. Ik denk dat het erg leuk staat op een zwart jurkje of met een witte top en een zwarte rok.

Verkrijgbaar voor 19,95 bij www.zalando.nl


Ik ben van plan om eén van deze vesten binnenkort te gaan kopen. Welke? Daar moet ik nog wel over nadenken, want ze zijn alle vier op een andere manier weer leuk.

Waar koop jij graag je vesten? Laat het weten in een reactie!

Your favoritFavor it
4x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Trend alert: de turban [advertorial]

Trend alert: de turban [advertorial]
Maak kennis met de turban, in de volksmond ook wel een ‘tulband’ genoemd. Ook in Nederland zie je dit bijzondere hoofddeksel steeds vaker op straat.

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!
Dit winterseizoen is er voor elk wat wils! Het maakt niet uit of je van grote of kleine, dikke of dunne, lange of korte kettingen houdt, er ligt voor iedereen iets in de winkel. Nieuwe trends zijn de chokers. Het modeseizoen 2016 zagen we ze voor het eerst verschijnen, nu kan je er echt niet meer omheen. Een choker is strak tegen de nek aan gedragen bandje. In 1800 werd de choker veel gedragen. Nu komt hij na tussenpozen van tientallen jaren weer boven het maaiveld uit.

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet
Met één accessoire eindeloze mogelijkheden! Dan heb je het over de sjaal. Een sjaal is een veelzijdig accessoire en geeft flair of legt een mooi accent. Een sjaal kun je knopen, of met een clip, kraal of speld vastzetten. Een sjaal maakt je outfit helemaal af. De meeste vrouwen hebben een flinke verzameling sjaals in hun kast. Een sjaal is altijd leuk om erbij te kopen. Maar dan kom je thuis... Met de grote vraag: waar draag ik de sjaal bij en hoe draag ik de sjaal op een vlotte manier?