My favorites: vesten

Als ik mijn kledingkast opendoe, zie ik als eerste een hele stapel vesten liggen. Ik denk dat ik er wel zo'n twintig in totaal heb. Van hele basic vestjes tot meer unieke exemplaren. Toch vind ik altijd wel weer een reden om een vest aan mijn collectie toe te voegen. Ik ging vorige week op onderzoek naar vesten voor dit seizoen en ik heb enkele favorieten (in mijn winkelmandje) verzameld. Kijk je mee welke ik vond?

Een leuk zwart, openvallend vest met leuke details. Ideaal zo'n vest in deze kleur, ik zou het kunnen combineren met een groot gedeelte van mijn kledingitems.

Verkrijgbaar voor 24,95 bij www.only.com

Dit donkerblauwe vest met een kobaltblauwe streep erdoorheen en aan de onderkant vind ik erg leuk, omdat de strepen het net wat anders maken. Het vest valt open en is oversized. De mouwen zijn aansluitend en het vest voelt heerlijk zacht aan.

Verkrijgbaar voor 79,99 bij www.sissy-boy.com

Dit mooie, rode vest staat hoog op mijn wensenlijstje. Ik vind de kleur geweldig, de geribbelde structuur op de mouwen en onderaan het vest vind ik erg leuk. Ik heb veel donkerblauwe en zwarte items in mijn kast en daar past deze kleur perfect bij.

Verkrijgbaar voor 159,90 bij www.littlesoho.com

Dit vest vind ik vooral leuk vanwege de honingraatstructuur. Ook vind ik dit net wat specialer dan het gemiddelde basic vestje door de zwarte biesjes. Ik denk dat het erg leuk staat op een zwart jurkje of met een witte top en een zwarte rok.

Verkrijgbaar voor 19,95 bij www.zalando.nl


Ik ben van plan om eén van deze vesten binnenkort te gaan kopen. Welke? Daar moet ik nog wel over nadenken, want ze zijn alle vier op een andere manier weer leuk.

Waar koop jij graag je vesten? Laat het weten in een reactie!

Your favoritFavor it
4x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.