Met deze zomers mantels ga jij lekker op stap

Dat het zomer is betekent niet dat het altijd lekker weer is. Althans, hier in Nederland niet. In de zomer is het vaak net te fris om zonder jas de deur uit te gaan. Daarom is het belangrijk dat je een leuke zomerse jas of mantel achter de hand hebt die je makkelijk aan kunt trekken. De mooiste en stijlvolste mantels van dit seizoen heb ik op een rijtje gezet.

1. Opvallend volant

Als eerste deze prachtige mantel in een opvallend geel kleurtje. Maar wees gerust als geel niet zo jouw ding is, want ik zag dat Zara deze ook nog in een aantal andere kleuren verkocht. Vooral de mouwen zijn erg leuk met het volant aan de onderkant. Verder is het een recht model met een chique uitstraling. Hier kun je zeker goed mee voor de dag komen!

2. De oversized blazer

Ik vind oversized items altijd erg leuk, dus toen ik deze jas van Vero Moda zag was ik gelijk verkocht. De jas doet een beetje aan een blazer denken, met de revers en een knoop van voren. Het kleurtje vind ik ook erg mooi, rood met een roze ondertoon.

3. Chique details

Wie zegt dat een zwarte mantel niet kan in de zomer? Het is juist heel stijlvol, en al helemaal met deze witte stukjes kant aan de kraag en de mouwen. Als je niet bang bent voor een beetje chic, is deze mantel geknipt voor jou! Bijkomend voordeel is dat zwart en wit heel neutraal is en dus overal bijpast. Ik heb zo al zin om ermee weg te lopen!

4. De hippe regenjas

Een trend op zich is de regenjas. Nee, niet de vuilniszak met reflectors, maar de stijlvolle regenjas. Deze jas van het merk Rains is verkrijgbaar in allerlei kleuren, van knalgeel tot zwart. Dit blauwe kleurtje vind ik persoonlijk erg mooi!

5. Tijdloze trenchcoat

Als je trends hebt, heb je ook klassiekers. De trenchcoat is zo’n klassieker, je kunt er gewoon niet mee fout gaan. Deze Mint&Berry trenchcoat heeft ook nog eens een klassiek camel kleurtje, maar valt op door de zwart afgezette randjes die het geheel ook nog eens heel stijlvol maken. Je zou bijna blij worden wanneer het koud genoeg is om ‘m aan te trekken!

6. De suède look

Last but not least: de kunstsuède mantel. Deze mantel van Zara (je hebt het vast al door: ik houd van Zara) doet heel lief aan door het roze kleurtje. Dat je de zwarte voering iets ziet bij de randjes is een leuk detail. Verder heeft de jas een makkelijk, recht model. Een heerlijke jas voor de zomer!

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Emma

Emma's passies zijn mode, fotografie en schrijven. Deze deelt ze met veel plezier op haar eigen blog www.emmathings.nl en natuurlijk op Dailytrend. Loopt sinds zestien jaar op deze aardbol rond, doet graag mee met de nieuwste trends en heeft een zwak voor cactussen, chocola en muziek.

 

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?
De kringloop, wie kent deze winkel niet? De één vindt het heerlijk om uren tussen de spulletjes te speuren, de ander moet niks hebben van alle tweedehands zooi. Feit is wel dat tweedehands kopen hartstikke duurzaam is. Voor dit artikel doken Hanna en Elize de kringloop in met vijftien euro. Op zoek naar een outfit. Ze geven het bewijs dat je er hartstikke trendy uit kunt zien in tweedehands kleding.

Op stap met TOMS

Op stap met TOMS
Voor mij is het niet meer dan normaal dat ik mijn voeten in mijn schoenen laat glijden wanneer ik de deur uitstap. Ik heb zelfs meerdere paren waar ik uit kan kiezen. Dit was het ook voor Blake Mycoskie. Totdat hij in een dorp in Argentinië kwam. De kinderen daar liepen op blote voeten en hun ouders hadden niet de mogelijkheid om schoenen te kopen. Om hen te helpen richtte hij TOMS op. Met zijn bedrijf verkocht hij schoenen, en met ieder verkocht paar gafschonk hij een paar aan één van die kinderen.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna. “Ik ben 25 jaar en heb net mijn studie afgerond. Binnenkort heb ik een aantal sollicitaties (allemaal voor op kantoor). De bedrijven zeggen dat er een informele werksfeer heerst. Ik weet niet hoe ze intern gekleed gaan. Nu wil ik niet overdressed aankomen (zoals in een mantelpakje), maar ook weer niet te casual gekleed gaan. Bij een casual stijl voel ik me trouwens wel het fijnst. Heb jij tips voor me wat ik aan kan trekken? Zodat ik toch netjes over kom, maar niet te stijf.”

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.