Met deze zomers mantels ga jij lekker op stap

Dat het zomer is betekent niet dat het altijd lekker weer is. Althans, hier in Nederland niet. In de zomer is het vaak net te fris om zonder jas de deur uit te gaan. Daarom is het belangrijk dat je een leuke zomerse jas of mantel achter de hand hebt die je makkelijk aan kunt trekken. De mooiste en stijlvolste mantels van dit seizoen heb ik op een rijtje gezet.

1. Opvallend volant

Als eerste deze prachtige mantel in een opvallend geel kleurtje. Maar wees gerust als geel niet zo jouw ding is, want ik zag dat Zara deze ook nog in een aantal andere kleuren verkocht. Vooral de mouwen zijn erg leuk met het volant aan de onderkant. Verder is het een recht model met een chique uitstraling. Hier kun je zeker goed mee voor de dag komen!

2. De oversized blazer

Ik vind oversized items altijd erg leuk, dus toen ik deze jas van Vero Moda zag was ik gelijk verkocht. De jas doet een beetje aan een blazer denken, met de revers en een knoop van voren. Het kleurtje vind ik ook erg mooi, rood met een roze ondertoon.

3. Chique details

Wie zegt dat een zwarte mantel niet kan in de zomer? Het is juist heel stijlvol, en al helemaal met deze witte stukjes kant aan de kraag en de mouwen. Als je niet bang bent voor een beetje chic, is deze mantel geknipt voor jou! Bijkomend voordeel is dat zwart en wit heel neutraal is en dus overal bijpast. Ik heb zo al zin om ermee weg te lopen!

4. De hippe regenjas

Een trend op zich is de regenjas. Nee, niet de vuilniszak met reflectors, maar de stijlvolle regenjas. Deze jas van het merk Rains is verkrijgbaar in allerlei kleuren, van knalgeel tot zwart. Dit blauwe kleurtje vind ik persoonlijk erg mooi!

5. Tijdloze trenchcoat

Als je trends hebt, heb je ook klassiekers. De trenchcoat is zo’n klassieker, je kunt er gewoon niet mee fout gaan. Deze Mint&Berry trenchcoat heeft ook nog eens een klassiek camel kleurtje, maar valt op door de zwart afgezette randjes die het geheel ook nog eens heel stijlvol maken. Je zou bijna blij worden wanneer het koud genoeg is om ‘m aan te trekken!

6. De suède look

Last but not least: de kunstsuède mantel. Deze mantel van Zara (je hebt het vast al door: ik houd van Zara) doet heel lief aan door het roze kleurtje. Dat je de zwarte voering iets ziet bij de randjes is een leuk detail. Verder heeft de jas een makkelijk, recht model. Een heerlijke jas voor de zomer!

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Emma

Emma's passies zijn mode, fotografie en schrijven. Deze deelt ze met veel plezier op haar eigen blog www.emmathings.nl en natuurlijk op Dailytrend. Loopt sinds zestien jaar op deze aardbol rond, doet graag mee met de nieuwste trends en heeft een zwak voor cactussen, chocola en muziek.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.