Het perfecte winterjurkje

Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?

Het winterseizoen loopt van december tot februari, maar ook in de herfst kan het al flink spoken in Nederland. De wind is vaak koud, het regent, hagelt of sneeuwt; kortom bibberweer dus. Het liefst blijf je dan ook dicht bij de kachel.

Maar wat als er een bruiloft, verjaardag of zakelijke bijeenkomst op de planning staat waar je feestelijk gekleed moet zijn? Met dat gure weer kleed je je graag warm aan. Lees: een heerlijke warme jurk van zware stof (je wilt niet dat deze omhoog waait) en het liefst met lange mouwen. Dat is dan ook waar het vaak mis gaat bij de aanschaf; mouwloze jurkjes of jurkjes met korte mouwen moeten in de winter gecombineerd worden met een colbert, blazer of vestje om hetzelfde warme effect te bereiken als een jurk met lange mouwen. Het is vaak lastig om dan iets te vinden in de gewenste kleur.

Kies je toch voor een mouwloos jurkje? Lees dan hier hoe je deze het best kunt combineren.

Het ideale winterjurkje is dus een exemplaar met lange mouwen, omdat je deze niet hoeft te combineren met een blazer, colbert of vestje. Het jurkje is bij voorkeur geproduceerd van een zware en kwalitatief goede stof, zoals ‘velvet’, wol of katoen.

Gelukkig heeft de webshop MyDressCode een groot aanbod van jurkjes met lange mouwen van maat 34 t/m 52. Daarnaast zijn er nog veel andere exemplaren te vinden in deze webshop. Bezoek hier de webshop van MyDressCode met meer dan 170 jurkjes!

Een jurkje mag sowieso niet ontbreken in je garderobe, want je hebt er meteen een complete outfit mee in huis. Verder kan een jurkje altijd, of je nou boodschappen gaat doen of een bruiloft hebt. Ook is er voor ieder figuurtype wel een geschikt jurkje te vinden. Als laatste oogt een jurkje altijd verzorgd. Voor een sollicitatiegesprek is dit bijvoorbeeld ook een perfecte keus!

Your favoritFavor it
7x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?
De kringloop, wie kent deze winkel niet? De één vindt het heerlijk om uren tussen de spulletjes te speuren, de ander moet niks hebben van alle tweedehands zooi. Feit is wel dat tweedehands kopen hartstikke duurzaam is. Voor dit artikel doken Hanna en Elize de kringloop in met vijftien euro. Op zoek naar een outfit. Ze geven het bewijs dat je er hartstikke trendy uit kunt zien in tweedehands kleding.

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken
Nog niet zo lang geleden ben ik voor het eerst naar Valencia geweest. Een Spaanse stad waar je 300 dagen per jaar geniet van de zon, overal sinaasappelbomen ziet, lekker eet en… mooie bezienswaardigheden ontdekt! In dit artikel toon ik mijn vier favoriete hotspots in Valencia.

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.