Het perfecte winterjurkje

Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?

Het winterseizoen loopt van december tot februari, maar ook in de herfst kan het al flink spoken in Nederland. De wind is vaak koud, het regent, hagelt of sneeuwt; kortom bibberweer dus. Het liefst blijf je dan ook dicht bij de kachel.

Maar wat als er een bruiloft, verjaardag of zakelijke bijeenkomst op de planning staat waar je feestelijk gekleed moet zijn? Met dat gure weer kleed je je graag warm aan. Lees: een heerlijke warme jurk van zware stof (je wilt niet dat deze omhoog waait) en het liefst met lange mouwen. Dat is dan ook waar het vaak mis gaat bij de aanschaf; mouwloze jurkjes of jurkjes met korte mouwen moeten in de winter gecombineerd worden met een colbert, blazer of vestje om hetzelfde warme effect te bereiken als een jurk met lange mouwen. Het is vaak lastig om dan iets te vinden in de gewenste kleur.

Kies je toch voor een mouwloos jurkje? Lees dan hier hoe je deze het best kunt combineren.

Het ideale winterjurkje is dus een exemplaar met lange mouwen, omdat je deze niet hoeft te combineren met een blazer, colbert of vestje. Het jurkje is bij voorkeur geproduceerd van een zware en kwalitatief goede stof, zoals ‘velvet’, wol of katoen.

Gelukkig heeft de webshop MyDressCode een groot aanbod van jurkjes met lange mouwen van maat 34 t/m 52. Daarnaast zijn er nog veel andere exemplaren te vinden in deze webshop. Bezoek hier de webshop van MyDressCode met meer dan 170 jurkjes!

Een jurkje mag sowieso niet ontbreken in je garderobe, want je hebt er meteen een complete outfit mee in huis. Verder kan een jurkje altijd, of je nou boodschappen gaat doen of een bruiloft hebt. Ook is er voor ieder figuurtype wel een geschikt jurkje te vinden. Als laatste oogt een jurkje altijd verzorgd. Voor een sollicitatiegesprek is dit bijvoorbeeld ook een perfecte keus!

Your favoritFavor it
8x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Passen in alle privacy bij The New Bride

Passen in alle privacy bij The New Bride
Een bruidsjurk uitzoeken: veel vrouwen dromen ervan. Toch kan het ook overweldigend zijn. In een bruidswinkel hangen zóveel prachtige jurken. Welke kies je? Bruidszaak The New Bride in Barneveld weet precies welke trouwjurk perfect bij jou past!

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.