Het perfecte winterjurkje

Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?

Het winterseizoen loopt van december tot februari, maar ook in de herfst kan het al flink spoken in Nederland. De wind is vaak koud, het regent, hagelt of sneeuwt; kortom bibberweer dus. Het liefst blijf je dan ook dicht bij de kachel.

Maar wat als er een bruiloft, verjaardag of zakelijke bijeenkomst op de planning staat waar je feestelijk gekleed moet zijn? Met dat gure weer kleed je je graag warm aan. Lees: een heerlijke warme jurk van zware stof (je wilt niet dat deze omhoog waait) en het liefst met lange mouwen. Dat is dan ook waar het vaak mis gaat bij de aanschaf; mouwloze jurkjes of jurkjes met korte mouwen moeten in de winter gecombineerd worden met een colbert, blazer of vestje om hetzelfde warme effect te bereiken als een jurk met lange mouwen. Het is vaak lastig om dan iets te vinden in de gewenste kleur.

Kies je toch voor een mouwloos jurkje? Lees dan hier hoe je deze het best kunt combineren.

Het ideale winterjurkje is dus een exemplaar met lange mouwen, omdat je deze niet hoeft te combineren met een blazer, colbert of vestje. Het jurkje is bij voorkeur geproduceerd van een zware en kwalitatief goede stof, zoals ‘velvet’, wol of katoen.

Gelukkig heeft de webshop MyDressCode een groot aanbod van jurkjes met lange mouwen van maat 34 t/m 52. Daarnaast zijn er nog veel andere exemplaren te vinden in deze webshop. Bezoek hier de webshop van MyDressCode met meer dan 170 jurkjes!

Een jurkje mag sowieso niet ontbreken in je garderobe, want je hebt er meteen een complete outfit mee in huis. Verder kan een jurkje altijd, of je nou boodschappen gaat doen of een bruiloft hebt. Ook is er voor ieder figuurtype wel een geschikt jurkje te vinden. Als laatste oogt een jurkje altijd verzorgd. Voor een sollicitatiegesprek is dit bijvoorbeeld ook een perfecte keus!

Your favoritFavor it
5x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Zo vind jij de perfecte trouwjurk

Zo vind jij de perfecte trouwjurk
Yes! Je bent ten huwelijk gevraagd. Daarmee begint ook jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Hoe je dat aanpakt? De experts van The New Bride in Barneveld geven je vijf tips!

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet
Met één accessoire eindeloze mogelijkheden! Dan heb je het over de sjaal. Een sjaal is een veelzijdig accessoire en geeft flair of legt een mooi accent. Een sjaal kun je knopen, of met een clip, kraal of speld vastzetten. Een sjaal maakt je outfit helemaal af. De meeste vrouwen hebben een flinke verzameling sjaals in hun kast. Een sjaal is altijd leuk om erbij te kopen. Maar dan kom je thuis... Met de grote vraag: waar draag ik de sjaal bij en hoe draag ik de sjaal op een vlotte manier?

My Favorites: truien

My Favorites: truien
Ondanks dat ik dol ben op de zomer, kan ik niet wachten op de winter. Al is het alleen al om de lelijke warme sokken die je weer aan mag en de kopjes chocomel met een toef slagroom die weer voorbijkomen. Wat de winter ook fijn maakt, is de nieuwe mode die we weer mogen passen en kopen, al is het in beperkte mate. Omdat we het niet koud willen hebben, zie ik het als mijn taak om op zoek te gaan naar de heerlijkste truien, om het laatste stukje winter door te komen.

Van jurk tot droomjurk

Van jurk tot droomjurk
Eindelijk is dé jurk gevonden. Klaar? Nou nee. Wanneer hij na zo’n vier à vijf maanden levertijd de winkel binnenkomt, begint het eigenlijk pas.