Het perfecte winterjurkje

Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?

Het winterseizoen loopt van december tot februari, maar ook in de herfst kan het al flink spoken in Nederland. De wind is vaak koud, het regent, hagelt of sneeuwt; kortom bibberweer dus. Het liefst blijf je dan ook dicht bij de kachel.

Maar wat als er een bruiloft, verjaardag of zakelijke bijeenkomst op de planning staat waar je feestelijk gekleed moet zijn? Met dat gure weer kleed je je graag warm aan. Lees: een heerlijke warme jurk van zware stof (je wilt niet dat deze omhoog waait) en het liefst met lange mouwen. Dat is dan ook waar het vaak mis gaat bij de aanschaf; mouwloze jurkjes of jurkjes met korte mouwen moeten in de winter gecombineerd worden met een colbert, blazer of vestje om hetzelfde warme effect te bereiken als een jurk met lange mouwen. Het is vaak lastig om dan iets te vinden in de gewenste kleur.

Kies je toch voor een mouwloos jurkje? Lees dan hier hoe je deze het best kunt combineren.

Het ideale winterjurkje is dus een exemplaar met lange mouwen, omdat je deze niet hoeft te combineren met een blazer, colbert of vestje. Het jurkje is bij voorkeur geproduceerd van een zware en kwalitatief goede stof, zoals ‘velvet’, wol of katoen.

Gelukkig heeft de webshop MyDressCode een groot aanbod van jurkjes met lange mouwen van maat 34 t/m 52. Daarnaast zijn er nog veel andere exemplaren te vinden in deze webshop. Bezoek hier de webshop van MyDressCode met meer dan 170 jurkjes!

Een jurkje mag sowieso niet ontbreken in je garderobe, want je hebt er meteen een complete outfit mee in huis. Verder kan een jurkje altijd, of je nou boodschappen gaat doen of een bruiloft hebt. Ook is er voor ieder figuurtype wel een geschikt jurkje te vinden. Als laatste oogt een jurkje altijd verzorgd. Voor een sollicitatiegesprek is dit bijvoorbeeld ook een perfecte keus!

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Na een dagje winkelen met mijn pet van imageconsultant op, kreeg ik een duidelijk beeld wat in de winkels hangt en wat matcht met de vaak klassieke, casual style van de Daily Trend lezeres.

Warme badjas voor zachte prijs

Warme badjas voor zachte prijs
Op zoek naar de badjas die het best bij jouw wensen past? Geen zin om daarvoor de deur uit te gaan? Kijk op Badjasboetiek.nl voor het grootste assortiment van Nederland en ontvang in de maand november 10% korting op alle modellen van de merken Ringella en Charmor.

Van jurk tot droomjurk

Van jurk tot droomjurk
Eindelijk is dé jurk gevonden. Klaar? Nou nee. Wanneer hij na zo’n vier à vijf maanden levertijd de winkel binnenkomt, begint het eigenlijk pas.

VLOG: Hoe kleed je je naar je leeftijd?

VLOG: Hoe kleed je je naar je leeftijd?
Je wilt er als 20-jarige niet uitzien alsof je zo naar het bejaardentehuis kan en andersom natuurlijk ook niet. Hoe kun je jezelf het beste kleden naar jouw leeftijd? Henrieke zoekt het voor je uit!