Het perfecte winterjurkje

Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?

Het winterseizoen loopt van december tot februari, maar ook in de herfst kan het al flink spoken in Nederland. De wind is vaak koud, het regent, hagelt of sneeuwt; kortom bibberweer dus. Het liefst blijf je dan ook dicht bij de kachel.

Maar wat als er een bruiloft, verjaardag of zakelijke bijeenkomst op de planning staat waar je feestelijk gekleed moet zijn? Met dat gure weer kleed je je graag warm aan. Lees: een heerlijke warme jurk van zware stof (je wilt niet dat deze omhoog waait) en het liefst met lange mouwen. Dat is dan ook waar het vaak mis gaat bij de aanschaf; mouwloze jurkjes of jurkjes met korte mouwen moeten in de winter gecombineerd worden met een colbert, blazer of vestje om hetzelfde warme effect te bereiken als een jurk met lange mouwen. Het is vaak lastig om dan iets te vinden in de gewenste kleur.

Kies je toch voor een mouwloos jurkje? Lees dan hier hoe je deze het best kunt combineren.

Het ideale winterjurkje is dus een exemplaar met lange mouwen, omdat je deze niet hoeft te combineren met een blazer, colbert of vestje. Het jurkje is bij voorkeur geproduceerd van een zware en kwalitatief goede stof, zoals ‘velvet’, wol of katoen.

Gelukkig heeft de webshop MyDressCode een groot aanbod van jurkjes met lange mouwen van maat 34 t/m 52. Daarnaast zijn er nog veel andere exemplaren te vinden in deze webshop. Bezoek hier de webshop van MyDressCode met meer dan 170 jurkjes!

Een jurkje mag sowieso niet ontbreken in je garderobe, want je hebt er meteen een complete outfit mee in huis. Verder kan een jurkje altijd, of je nou boodschappen gaat doen of een bruiloft hebt. Ook is er voor ieder figuurtype wel een geschikt jurkje te vinden. Als laatste oogt een jurkje altijd verzorgd. Voor een sollicitatiegesprek is dit bijvoorbeeld ook een perfecte keus!

Your favoritFavor it
7x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Vlog: Op zoek naar een mooie bruidsjurk

Vlog: Op zoek naar een mooie bruidsjurk
Manon ging op bezoek bij The New Bride in Barneveld op zoek naar mooie trouwjurken. Bij The New Bride kun je terecht voor de trouwjurk van je dromen. Of je jurk klassiek, strak, modern, romantisch gekleurd, hoog gesloten of een maatje meer moet zijn. The New Bride zorgt voor een trouwjurk die aan alle wensen voldoet.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Mijn kringkoopjes #1

Mijn kringkoopjes #1
Wanneer je de deur open doet komt een ietwat muffe geur tegemoet. Je kijkt rond en ziet verschillende retrolook stoeltjes. Naast een dikke stapel met oude tijdschriften en een ouderwetse naaimachine waarvan de vorige eigenaar een poging heeft gedaan om ‘m roze te verven. Jawel, ik heb het hier over de kringloopwinkel. Ik ben dol op deze winkel waar je vaak unieke items voor een prikkie kunt scoren. Het is dat ik nog geen eigen huis heb, maar anders had ik al heel wat meubelstukken mee naar buiten gesjouwd. Vandaag laat ik je zien wat ik wel mee naar huis heb genomen.

My Favorites: royalwaardige kleding

My Favorites: royalwaardige kleding
Als ik iets zou willen, is het wel snuffelen in de kledingkast van een koningin. In èèn jaar tijd werd Maxima al met 161 verschillende looks gezien, dat krijg ik niet voor elkaar. En dan nog te bedenken hoe groot de kledingkast voor al dat moois wel niet moet zijn. Maxima is echter niet de enige royal die zich mooi kleedt, ook de stijl van Kate Middleton vind ik prachtig. Ik ben op zoek gegaan naar wat kleding die binnen haar stijl past.