Drie redenen waarom we trots mogen zijn op onze koningin

Als we het over een powervrouw hebben, dan is het onze eigen koningin wel. Niet alleen omdat ze belangrijk is voor ons land of altijd lacht, maar ook omdat ze een voorbeeld kan zijn voor ons als vrouwen. Om mijn woord nog extra kracht bij te zetten; hierbij wat redenen waarom we trots op haar zijn.

Ze is een strever

Hoewel ze eigenlijk in Argentinië woonde, kwam ze in New York terecht. Dan moet je toch iets goed gedaan hebben, wat ook het geval is bij Maxima. Ze heeft namelijk twee studies gedaan die economie gerelateerd waren. Uiteindelijk werkte ze bij een bank in New York, waar ze een poos heeft gewoond. Ook deelde Ivanka Trump een poosje terug nog een foto met Maxima, waarbij ze haar bedankte voor haar toewijding.

Ze wordt geliefd door ons

Toen het net bekend waren dat Maxima en Willem- Alexander samen waren, kreeg ze van Nederlandse mensen brieven met tips om helemaal Nederlander te worden. Dit varieerde van 'ga drop eten' tot 'ga een tocht maken door Nederland'. En dit deed ze. Zo ging ze bijvoorbeeld naar Noord-Brabant, waar het goot van de regen. Ook bezocht ze Amsterdam, waar ze al eerder een bezoekje had gebracht.

Ze is een powermoeder

Ondanks dat ze veel in het buitenland te vinden is, probeert Maxima tijd vrij te houden voor haar kinderen. Meestal haalt de oppas de kinderen op, maar zelf wordt ze in de middag nog weleens ingezet om de kinderen op te halen. Zo zegt ze in een interview met de Margriet: "Met andere moeders organiseer ik vaak een carpool. Die moeders zijn ook druk. Bellen mij soms ook met de vraag: kun je mijn dochter ophalen? Want ik zit nog in een vergadering in Zeeland. We helpen elkaar heel goed". Ook houdt haar bekendheid haar niet tegen om met de kinderen een bezoekje te brengen aan een pretpark of in de weekenden langs het hockeyveld te zitten.

Wat ik ook niet mag vergeten, is de kledingstijl van Maxima. Niet alleen vind ik wat ze draagt heel mooi, maar het feit dat ze kleding vaker draagt als koningin zijnde vind ik haar sieren. Waarom ben jij trots op onze koningin?

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Even voorstellen: Elize

Even voorstellen: Elize
Het zonnetje schijnt op mijn bureau, het eerste teken van de lente, terwijl ik dit aan het schrijven ben. Het is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik kan enorm genieten van de eerste warmte die de aarde bereikt. Van het vooruitzicht dat de zomer er weer aan komt, wat betekend dat je tot ’s avonds laat ijsjes kunt eten en kan zwemmen in de rivier. Maar ook weer een nieuw modeseizoen: de winterkleren maken plaats voor zomerkleding.

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij.

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress
Soms heb ik van die drukke weken die ik echt moet afsluiten (of beginnen) met een ontspannende activiteit. Een boek lezen, in de natuur wandelen of… shoppen. Want ja, shoppen schijnt goed te helpen tegen stress. Met dat gegeven in mijn hoofd, ging ik goed nadenken of dit voor mij ook geldt. De conclusie… ja, en wel om de volgende vier redenen.