Drie redenen waarom we trots mogen zijn op onze koningin

Als we het over een powervrouw hebben, dan is het onze eigen koningin wel. Niet alleen omdat ze belangrijk is voor ons land of altijd lacht, maar ook omdat ze een voorbeeld kan zijn voor ons als vrouwen. Om mijn woord nog extra kracht bij te zetten; hierbij wat redenen waarom we trots op haar zijn.

Ze is een strever

Hoewel ze eigenlijk in Argentinië woonde, kwam ze in New York terecht. Dan moet je toch iets goed gedaan hebben, wat ook het geval is bij Maxima. Ze heeft namelijk twee studies gedaan die economie gerelateerd waren. Uiteindelijk werkte ze bij een bank in New York, waar ze een poos heeft gewoond. Ook deelde Ivanka Trump een poosje terug nog een foto met Maxima, waarbij ze haar bedankte voor haar toewijding.

Ze wordt geliefd door ons

Toen het net bekend waren dat Maxima en Willem- Alexander samen waren, kreeg ze van Nederlandse mensen brieven met tips om helemaal Nederlander te worden. Dit varieerde van 'ga drop eten' tot 'ga een tocht maken door Nederland'. En dit deed ze. Zo ging ze bijvoorbeeld naar Noord-Brabant, waar het goot van de regen. Ook bezocht ze Amsterdam, waar ze al eerder een bezoekje had gebracht.

Ze is een powermoeder

Ondanks dat ze veel in het buitenland te vinden is, probeert Maxima tijd vrij te houden voor haar kinderen. Meestal haalt de oppas de kinderen op, maar zelf wordt ze in de middag nog weleens ingezet om de kinderen op te halen. Zo zegt ze in een interview met de Margriet: "Met andere moeders organiseer ik vaak een carpool. Die moeders zijn ook druk. Bellen mij soms ook met de vraag: kun je mijn dochter ophalen? Want ik zit nog in een vergadering in Zeeland. We helpen elkaar heel goed". Ook houdt haar bekendheid haar niet tegen om met de kinderen een bezoekje te brengen aan een pretpark of in de weekenden langs het hockeyveld te zitten.

Wat ik ook niet mag vergeten, is de kledingstijl van Maxima. Niet alleen vind ik wat ze draagt heel mooi, maar het feit dat ze kleding vaker draagt als koningin zijnde vind ik haar sieren. Waarom ben jij trots op onze koningin?

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.