Drie redenen waarom we trots mogen zijn op onze koningin

Als we het over een powervrouw hebben, dan is het onze eigen koningin wel. Niet alleen omdat ze belangrijk is voor ons land of altijd lacht, maar ook omdat ze een voorbeeld kan zijn voor ons als vrouwen. Om mijn woord nog extra kracht bij te zetten; hierbij wat redenen waarom we trots op haar zijn.

Ze is een strever

Hoewel ze eigenlijk in Argentinië woonde, kwam ze in New York terecht. Dan moet je toch iets goed gedaan hebben, wat ook het geval is bij Maxima. Ze heeft namelijk twee studies gedaan die economie gerelateerd waren. Uiteindelijk werkte ze bij een bank in New York, waar ze een poos heeft gewoond. Ook deelde Ivanka Trump een poosje terug nog een foto met Maxima, waarbij ze haar bedankte voor haar toewijding.

Ze wordt geliefd door ons

Toen het net bekend waren dat Maxima en Willem- Alexander samen waren, kreeg ze van Nederlandse mensen brieven met tips om helemaal Nederlander te worden. Dit varieerde van 'ga drop eten' tot 'ga een tocht maken door Nederland'. En dit deed ze. Zo ging ze bijvoorbeeld naar Noord-Brabant, waar het goot van de regen. Ook bezocht ze Amsterdam, waar ze al eerder een bezoekje had gebracht.

Ze is een powermoeder

Ondanks dat ze veel in het buitenland te vinden is, probeert Maxima tijd vrij te houden voor haar kinderen. Meestal haalt de oppas de kinderen op, maar zelf wordt ze in de middag nog weleens ingezet om de kinderen op te halen. Zo zegt ze in een interview met de Margriet: "Met andere moeders organiseer ik vaak een carpool. Die moeders zijn ook druk. Bellen mij soms ook met de vraag: kun je mijn dochter ophalen? Want ik zit nog in een vergadering in Zeeland. We helpen elkaar heel goed". Ook houdt haar bekendheid haar niet tegen om met de kinderen een bezoekje te brengen aan een pretpark of in de weekenden langs het hockeyveld te zitten.

Wat ik ook niet mag vergeten, is de kledingstijl van Maxima. Niet alleen vind ik wat ze draagt heel mooi, maar het feit dat ze kleding vaker draagt als koningin zijnde vind ik haar sieren. Waarom ben jij trots op onze koningin?

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Vlog: Op zoek naar een mooie bruidsjurk

Vlog: Op zoek naar een mooie bruidsjurk
Manon ging op bezoek bij The New Bride in Barneveld op zoek naar mooie trouwjurken. Bij The New Bride kun je terecht voor de trouwjurk van je dromen. Of je jurk klassiek, strak, modern, romantisch gekleurd, hoog gesloten of een maatje meer moet zijn. The New Bride zorgt voor een trouwjurk die aan alle wensen voldoet.

Winterkleuren 2017/2018

Winterkleuren 2017/2018
Laat de winter maar komen! Je kunt er in de winkels niet omheen, de prachtige herfstkleuren stralen je tegemoet. Deze kleuren zie je in deze winter.