Drie redenen waarom we trots mogen zijn op onze koningin

Als we het over een powervrouw hebben, dan is het onze eigen koningin wel. Niet alleen omdat ze belangrijk is voor ons land of altijd lacht, maar ook omdat ze een voorbeeld kan zijn voor ons als vrouwen. Om mijn woord nog extra kracht bij te zetten; hierbij wat redenen waarom we trots op haar zijn.

Ze is een strever

Hoewel ze eigenlijk in Argentinië woonde, kwam ze in New York terecht. Dan moet je toch iets goed gedaan hebben, wat ook het geval is bij Maxima. Ze heeft namelijk twee studies gedaan die economie gerelateerd waren. Uiteindelijk werkte ze bij een bank in New York, waar ze een poos heeft gewoond. Ook deelde Ivanka Trump een poosje terug nog een foto met Maxima, waarbij ze haar bedankte voor haar toewijding.

Ze wordt geliefd door ons

Toen het net bekend waren dat Maxima en Willem- Alexander samen waren, kreeg ze van Nederlandse mensen brieven met tips om helemaal Nederlander te worden. Dit varieerde van 'ga drop eten' tot 'ga een tocht maken door Nederland'. En dit deed ze. Zo ging ze bijvoorbeeld naar Noord-Brabant, waar het goot van de regen. Ook bezocht ze Amsterdam, waar ze al eerder een bezoekje had gebracht.

Ze is een powermoeder

Ondanks dat ze veel in het buitenland te vinden is, probeert Maxima tijd vrij te houden voor haar kinderen. Meestal haalt de oppas de kinderen op, maar zelf wordt ze in de middag nog weleens ingezet om de kinderen op te halen. Zo zegt ze in een interview met de Margriet: "Met andere moeders organiseer ik vaak een carpool. Die moeders zijn ook druk. Bellen mij soms ook met de vraag: kun je mijn dochter ophalen? Want ik zit nog in een vergadering in Zeeland. We helpen elkaar heel goed". Ook houdt haar bekendheid haar niet tegen om met de kinderen een bezoekje te brengen aan een pretpark of in de weekenden langs het hockeyveld te zitten.

Wat ik ook niet mag vergeten, is de kledingstijl van Maxima. Niet alleen vind ik wat ze draagt heel mooi, maar het feit dat ze kleding vaker draagt als koningin zijnde vind ik haar sieren. Waarom ben jij trots op onze koningin?

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken
Nog niet zo lang geleden ben ik voor het eerst naar Valencia geweest. Een Spaanse stad waar je 300 dagen per jaar geniet van de zon, overal sinaasappelbomen ziet, lekker eet en… mooie bezienswaardigheden ontdekt! In dit artikel toon ik mijn vier favoriete hotspots in Valencia.

Myrthe over het 'Wonderbaar Licht'

Myrthe over het 'Wonderbaar Licht'
De psalmen, ze zijn ons allemaal bekend. Myrthe schreef melodieën naar aanleiding van de psalmen, met betrekking tot haar eigen leven. Vrijdag komt haar cd ‘Wonderbaar licht’ uit. Ze vertelde ons meer over het proces achter het album.

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.