Dit kledingstuk zal ik nooit wegdoen

Heb jij dat ook? Zo’n kledingstuk dat je heel veel én graag draagt en daarom nooit zal wegdoen. Voor mij is dat zonder twijfel mijn spijkerjasje. Toen ik zes was, kreeg ik mijn eerste spijkerjasje. Enkele jaren geleden kwam ik een mooi exemplaar tegen en sindsdien ben ik verkocht aan dit jasje. Waarom? Ik heb de redenen hiervoor in dit artikel beschreven.

Elk seizoen

Mijn spijkerjasje draag ik het hele jaar door. In de herfst en winter draag ik het overdag als onderdeel van mijn outfit. Op de wat warmere herfst- en winterdagen draag ik er graag een truitje onder, dan kan het jasje altijd nog uit. In de lente en op koelere zomerdagen, draag ik vaak mijn spijkerjasje als ‘jas’. Ideaal!

Combineren

Een spijkerjasje is perfect te combineren met alle kleuren. Ik draag het vooral met zwart, blauw, rood en roze. Ik heb nog nooit een kleur gedragen waarbij het spijkerjasje niet mooi stond. Ik vind ook dat het spijkerjasje goed te combineren is met meerdere kledingstijlen! Ik heb zelfs eens een spijkerjasje geprobeerd op een spijkerblouse in een lichtere kleur blauw. Voor mij was het iets te veel van het goede, maar ik heb al bij anderen gezien dat het erg leuk kan staan.

Tijdloos

Een spijkerjasje zal niet snel uit het straatbeeld verschijnen. Hoewel je elk jaar wel andere exemplaren de boventoon ziet voeren, zal er niet zomaar een exemplaar zijn die helemaal uit de mode is. Ik hoef dus niet bang te zijn dat ik hem opeens niet meer kan dragen. 

Sterke stof

Ik weet niet of het je weleens is opgevallen, maar ik vind spijkerstof echt sterk. Hoewel de stof hier en daar wel wat vaal wordt, zijn er nog geen dunne plekken zichtbaar. Fijn en ook nog eens duurzaam!

Welk kledingstuk zal jij nooit wegdoen en waarom niet? Laat het achter in een reactie!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Waar koop je de mooiste tassen?

Waar koop je de mooiste tassen?
Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress
Soms heb ik van die drukke weken die ik echt moet afsluiten (of beginnen) met een ontspannende activiteit. Een boek lezen, in de natuur wandelen of… shoppen. Want ja, shoppen schijnt goed te helpen tegen stress. Met dat gegeven in mijn hoofd, ging ik goed nadenken of dit voor mij ook geldt. De conclusie… ja, en wel om de volgende vier redenen.

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij.