Dit kledingstuk zal ik nooit wegdoen

Heb jij dat ook? Zo’n kledingstuk dat je heel veel én graag draagt en daarom nooit zal wegdoen. Voor mij is dat zonder twijfel mijn spijkerjasje. Toen ik zes was, kreeg ik mijn eerste spijkerjasje. Enkele jaren geleden kwam ik een mooi exemplaar tegen en sindsdien ben ik verkocht aan dit jasje. Waarom? Ik heb de redenen hiervoor in dit artikel beschreven.

Elk seizoen

Mijn spijkerjasje draag ik het hele jaar door. In de herfst en winter draag ik het overdag als onderdeel van mijn outfit. Op de wat warmere herfst- en winterdagen draag ik er graag een truitje onder, dan kan het jasje altijd nog uit. In de lente en op koelere zomerdagen, draag ik vaak mijn spijkerjasje als ‘jas’. Ideaal!

Combineren

Een spijkerjasje is perfect te combineren met alle kleuren. Ik draag het vooral met zwart, blauw, rood en roze. Ik heb nog nooit een kleur gedragen waarbij het spijkerjasje niet mooi stond. Ik vind ook dat het spijkerjasje goed te combineren is met meerdere kledingstijlen! Ik heb zelfs eens een spijkerjasje geprobeerd op een spijkerblouse in een lichtere kleur blauw. Voor mij was het iets te veel van het goede, maar ik heb al bij anderen gezien dat het erg leuk kan staan.

Tijdloos

Een spijkerjasje zal niet snel uit het straatbeeld verschijnen. Hoewel je elk jaar wel andere exemplaren de boventoon ziet voeren, zal er niet zomaar een exemplaar zijn die helemaal uit de mode is. Ik hoef dus niet bang te zijn dat ik hem opeens niet meer kan dragen. 

Sterke stof

Ik weet niet of het je weleens is opgevallen, maar ik vind spijkerstof echt sterk. Hoewel de stof hier en daar wel wat vaal wordt, zijn er nog geen dunne plekken zichtbaar. Fijn en ook nog eens duurzaam!

Welk kledingstuk zal jij nooit wegdoen en waarom niet? Laat het achter in een reactie!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Hoteldebotel

Hoteldebotel
Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school. Eigenlijk waren ze altijd vrienden, maar toen ze na een tijdje afgesproken hadden wist Leanne al genoeg; hij was degene die ze zocht. Inmiddels zijn ze al langer dan drie jaar samen. Vandaag hoor je het verhaal van Leanne en Anco.

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?
De kringloop, wie kent deze winkel niet? De één vindt het heerlijk om uren tussen de spulletjes te speuren, de ander moet niks hebben van alle tweedehands zooi. Feit is wel dat tweedehands kopen hartstikke duurzaam is. Voor dit artikel doken Hanna en Elize de kringloop in met vijftien euro. Op zoek naar een outfit. Ze geven het bewijs dat je er hartstikke trendy uit kunt zien in tweedehands kleding.

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.