Dit kledingstuk zal ik nooit wegdoen

Heb jij dat ook? Zo’n kledingstuk dat je heel veel én graag draagt en daarom nooit zal wegdoen. Voor mij is dat zonder twijfel mijn spijkerjasje. Toen ik zes was, kreeg ik mijn eerste spijkerjasje. Enkele jaren geleden kwam ik een mooi exemplaar tegen en sindsdien ben ik verkocht aan dit jasje. Waarom? Ik heb de redenen hiervoor in dit artikel beschreven.

Elk seizoen

Mijn spijkerjasje draag ik het hele jaar door. In de herfst en winter draag ik het overdag als onderdeel van mijn outfit. Op de wat warmere herfst- en winterdagen draag ik er graag een truitje onder, dan kan het jasje altijd nog uit. In de lente en op koelere zomerdagen, draag ik vaak mijn spijkerjasje als ‘jas’. Ideaal!

Combineren

Een spijkerjasje is perfect te combineren met alle kleuren. Ik draag het vooral met zwart, blauw, rood en roze. Ik heb nog nooit een kleur gedragen waarbij het spijkerjasje niet mooi stond. Ik vind ook dat het spijkerjasje goed te combineren is met meerdere kledingstijlen! Ik heb zelfs eens een spijkerjasje geprobeerd op een spijkerblouse in een lichtere kleur blauw. Voor mij was het iets te veel van het goede, maar ik heb al bij anderen gezien dat het erg leuk kan staan.

Tijdloos

Een spijkerjasje zal niet snel uit het straatbeeld verschijnen. Hoewel je elk jaar wel andere exemplaren de boventoon ziet voeren, zal er niet zomaar een exemplaar zijn die helemaal uit de mode is. Ik hoef dus niet bang te zijn dat ik hem opeens niet meer kan dragen. 

Sterke stof

Ik weet niet of het je weleens is opgevallen, maar ik vind spijkerstof echt sterk. Hoewel de stof hier en daar wel wat vaal wordt, zijn er nog geen dunne plekken zichtbaar. Fijn en ook nog eens duurzaam!

Welk kledingstuk zal jij nooit wegdoen en waarom niet? Laat het achter in een reactie!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Winterkleuren 2017/2018

Winterkleuren 2017/2018
Laat de winter maar komen! Je kunt er in de winkels niet omheen, de prachtige herfstkleuren stralen je tegemoet. Deze kleuren zie je in deze winter.

Het perfecte winterjurkje

Het perfecte winterjurkje
Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?