Dé perfecte trouwjurk op maat

Het gebeurt regelmatig: heb je eindelijk de bruidsjurk van je dromen gevonden, is het niet de juiste kleur óf stof. Bruidswinkel The New Bride in Barneveld heeft daar een simpele oplossing voor: een bruidsjurk op maat!

Voor iedereen de perfecte trouwkleding

Met de bruiloft in het vooruitzicht ga je op zoek naar bruidsmode die bij jou past. Misschien heb je dé jurk al gezien op Facebook of Pinterest. Maar wat als je verliefd wordt op een strapless jurk terwijl je liever een jurk met mouwen wilt? Niet voor iedereen bestaat de perfecte kant-en-klare trouwjurk. Geen nood! The New Bride kan die wel helemaal aan jouw wensen aanpassen.

Een trouwjurk volgens jouw persoonlijke wensen

Wil je liever een andere mouw, kleur of stof? Dat is geen enkel probleem. Alle medewerkers van The New Bride zijn gediplomeerde coupeuses. Zij kunnen je gelijk vertellen wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruidsjurk, en vaak zelfs laten zien hoe dat er ongeveer uit zal komen te zien. Handig, want dan weet jij ook gelijk of dit aansluit bij jouw wensen. Zo ben je weer een stapje dichterbij het vinden van jouw perfecte jurk.

Dé perfecte jurk is maatwerk

Is de coupeuse op de hoogte van jouw wensen? Dan gaat het team van The New Bride voor je aan de slag. We beginnen met het bestellen van de standaard jurk én de stof voor de nieuwe jurk. Zodra de stof binnen is, beginnen we met de aanpassingen. Dit gebeurt allemaal vanuit het atelier in de winkel van The New Bride.

Wat betekent dat voor jou?

Omdat de jurk op maat gemaakt wordt, heeft de coupeuse iets meer tijd nodig. Het is daarom slim om op tijd te beginnen met het zoeken naar een bruidsjurk. Wij adviseren om de eerste afspraak ongeveer negen maanden tot één jaar voor de bruiloft te plannen. Zo hebben de coupeuses voldoende tijd om de jurk aan te passen. En kun jij de bruidsjurk nog een paar keer doorpassen voor de grote dag. Dan draag jij straks op de bruiloft dé perfecte trouwjurk. Zie je het al voor je?

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.