Dé perfecte trouwjurk op maat

Het gebeurt regelmatig: heb je eindelijk de bruidsjurk van je dromen gevonden, is het niet de juiste kleur óf stof. Bruidswinkel The New Bride in Barneveld heeft daar een simpele oplossing voor: een bruidsjurk op maat!

Voor iedereen de perfecte trouwkleding

Met de bruiloft in het vooruitzicht ga je op zoek naar bruidsmode die bij jou past. Misschien heb je dé jurk al gezien op Facebook of Pinterest. Maar wat als je verliefd wordt op een strapless jurk terwijl je liever een jurk met mouwen wilt? Niet voor iedereen bestaat de perfecte kant-en-klare trouwjurk. Geen nood! The New Bride kan die wel helemaal aan jouw wensen aanpassen.

Een trouwjurk volgens jouw persoonlijke wensen

Wil je liever een andere mouw, kleur of stof? Dat is geen enkel probleem. Alle medewerkers van The New Bride zijn gediplomeerde coupeuses. Zij kunnen je gelijk vertellen wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruidsjurk, en vaak zelfs laten zien hoe dat er ongeveer uit zal komen te zien. Handig, want dan weet jij ook gelijk of dit aansluit bij jouw wensen. Zo ben je weer een stapje dichterbij het vinden van jouw perfecte jurk.

Dé perfecte jurk is maatwerk

Is de coupeuse op de hoogte van jouw wensen? Dan gaat het team van The New Bride voor je aan de slag. We beginnen met het bestellen van de standaard jurk én de stof voor de nieuwe jurk. Zodra de stof binnen is, beginnen we met de aanpassingen. Dit gebeurt allemaal vanuit het atelier in de winkel van The New Bride.

Wat betekent dat voor jou?

Omdat de jurk op maat gemaakt wordt, heeft de coupeuse iets meer tijd nodig. Het is daarom slim om op tijd te beginnen met het zoeken naar een bruidsjurk. Wij adviseren om de eerste afspraak ongeveer negen maanden tot één jaar voor de bruiloft te plannen. Zo hebben de coupeuses voldoende tijd om de jurk aan te passen. En kun jij de bruidsjurk nog een paar keer doorpassen voor de grote dag. Dan draag jij straks op de bruiloft dé perfecte trouwjurk. Zie je het al voor je?

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Het perfecte winterjurkje

Het perfecte winterjurkje
Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?

Deze spullen moet je in jouw tas hebben

Deze spullen moet je in jouw tas hebben
Een tas is voor veel vrouwen een item die hun outfit afmaakt. De meeste vrouwen hebben dan ook meerdere tassen zodat ze kunnen kiezen welke tas het beste past bij wat ze op dat moment dragen. Naast dat een tas vaak mooi moet zijn, is het ook een ideaal ‘vervoersmiddel’ voor al je spullen. Welke spullen moet je, naast je portemonnee en telefoon, nu echt in jouw tas hebben?