Dit zijn de leukste babyslofjes

Dit zijn de leukste babyslofjes
Toen ik pas een babycadeautje moest kopen, kwam ik terecht bij meerdere webshops met ontzettend leuke babyslofjes. Ik vond het gelijk een leuk idee, weer eens iets anders dan een rompertje of truitje. Mijn top vijf van favoriete slofjes deel ik met jullie.

5 verrassende modesteden

5 verrassende modesteden
Heb je zin in een stedentrip vol mode? Dan kies als je bestemming Londen, Milaan, Parijs of New York. Toch? Nou, dat hoeft niet! Dailytrend.nl tipt je vijf alternatieve modesteden binnen en buiten Europa.

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Cadeautips voor een babyshower

Cadeautips voor een babyshower
Het organiseren van een babyshower voor de mama-to is steeds populairder aan het worden. Tijdens een babyshower worden er grappige spelletjes gedaan zoals het proeven van diverse babyvoedingen, een wedstrijdje wie het snelst een luier kan verwisselen of een quiz met babyfoto’s van alle aanwezigen. Heerlijke blauw/roze traktaties of een mooi versierde taart mogen niet ontbreken op dit verrassingsfeestje. Alles draait tijdens de babyshower om de aanstaande mama en haar baby. En daar horen natuurlijk leuke cadeautjes bij! In deze blog vind je 6 cadeautips voor een babyshower.

Handige tips voor het shoppen met je baby

Handige tips voor het shoppen met je baby
Je zwangerschap en bevalling zijn achter de rug, de kraamtijd is voorbij. De afgelopen maanden is er natuurlijk veel veranderd. Waar je een aantal maanden eerder nog met een dikke buik rondliep, is die nu alweer aardig geslonken. En dan wordt het echt tijd voor nieuwe kleren. Dus, op naar de stad! Maar, wat komt er allemaal kijken bij het shoppen met je baby?

Zwemmen met je baby

Zwemmen met je baby
Je ziet je baby natuurlijk graag zo ontspannen mogelijk. Wat is er dan leuker om te gaan zwemmen? Zwemmen is erg ontspannen en met de juiste tips en tricks wordt het een leuk uitje!

6 feiten over een Puckababy® inbakerslaapzak

6 feiten over een Puckababy® inbakerslaapzak
Het inbakeren van je kindje is een oude traditie en helpt kinderen om rustig te slapen. Tegenwoordig worden kinderen op een andere manier ingebakerd dan vroeger. Letterlijk en figuurlijk ‘niet meer ingewikkeld’! Inbakeren wordt gebruikt als hulpmiddel voor kindjes die moeilijk en onrustig slapen. Meer weten? Lees dan deze 6 feiten over slapen in een Puckababy® inbakerslaapzak.

Dragen met een draagdoek

Dragen met een draagdoek
Het dragen van je kindje heeft veel voordelen voor zowel jou als je kindje. Baby’s hebben veel behoefte aan huidcontact en willen graag zo dicht mogelijk bij papa en/of mama zijn. Omdat het praktisch onmogelijk is om je kindje de hele dag te dragen is een draagdoek een uitkomst. Met je kindje in een draagdoek kun je gaan en staan waar je maar wilt.

 

Soepele schoentjes voor kleine stapjes

Soepele schoentjes voor kleine stapjes
Schoenen voor je kind. Wanneer koop je het eerste paar? En hoe koop je ze precies?

Mutsje voor de vroegkomer

Mutsje voor de vroegkomer
De allerkleinste kindjes zijn het; die net iets eerder komen dan bedoeld. Als één van jouw kinderen te vroeg geboren is, weet je wat dat met zich meebrengt; een hoop spanning. Is alles goed, is het gezond?