My favorites: leren tassen

My favorites: leren tassen
Ik zal het gelijk maar toegeven: ik heb echt genoeg tassen. Maar ja, het is wel leuk om te kijken welke tassen er op dit moment in de winkels liggen en… in mijn gedachten soms aan m’n schouder hangen. Mijn vier favorieten van dit moment kun je zien in dit artikel.

Man en tas: het nieuwe duo

Man en tas: het nieuwe duo
Ooit een man met een tas de kerk in zien komen op zondag? Een vrouw neemt haar Bijbel en rolletje pepermunt mee in een mooie tas. Maar een man? Die heeft zijn broekzakken. Of is er nu een alternatief?

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Alert! 4 tassentrends voor 2017

Alert! 4 tassentrends voor 2017
Tassen… We zijn er dol op! De meeste vrouwen hebben wel een basisitem, maar mocht je toe zijn aan een nieuwe tas: kijk dan eens naar de nieuwe trends voor 2017. Er is voor elk wat wils. Van modern tot klassiek en.. lees snel verder voor de trends.

Het onderhoud van een leren tas

Het onderhoud van een leren tas
Onze tassen worden ernstig verwaarloosd en dat moet maar eens veranderen. Ze hebben het zwaar en staan altijd voor ons klaar, daar mag wel eens wat tegenover staan.

Wat voor tassentype ben jij?

Wat voor tassentype ben jij?
Zoals mensen zijn in te delen in verschillende types, zo zijn er ook allerlei types tasdragers. Hoe gebruik jij je tas? Wat voor type ben jij? Ik ben het voor mijzelf maar eens nagegaan; wat voor type ben ik? En wat voor type zou ik graag willen zijn? Lees hier mijn ontdekking.

En dan zeggen ze dat ik veel tassen heb...

En dan zeggen ze dat ik veel tassen heb...
Er wordt al weken afgeteld. Veel activiteiten nog in de laatste weken gepropt. Ik noem zo maar even een paar dingen; juffenfeest, jubileumfeest van enkele leerkrachten, schoolreisje, avondvierdaagse, en ga zo maar door. De ene keer word je geacht je kind geen tas mee te geven, omdat de juf voor alles zorgt, en de andere keer mag je haast wel overgaan op Dutch Mountains Lichtgewicht rugzakken van 30 liter inhoud.