My Favorites: riemen


Bijna alles is deze winter mogelijk: smalle riempjes, brede riemen van wel 8 centimeter en sportieve riemen. De trend in de kleding vertaalt zich ook naar de accessoires. Tip: combineer accessoires in dezelfde stijl met elkaar. Klassieke accessoires bij een klassieke outfit en sportieve accessoires bij een sportieve outfit.

mooieriemen.nl

Deze luxe riem is hoogwaardig, glimmend nappa leder gemaakt. De grote oud-zilveren gesp trekt direct de aandacht! De riem staat mooi in combinatie met formele- en casual kleding.

mooieriemen.nl

 Deze prachtige riem is gemaakt in een mooie zalmkleur. Ook deze riem is van echt leder wat de duurzaamheid versterkt. De gesp heeft een mooie bij de riem passende vorm. De riem heeft door de kleur en het dessin een chique uitstraling met een stoer karakter.

Heine

Een sportieve riem met een chique afgewerkte uitstraling. Door de decoratieve strik heeft de riem een chique uitstraling die bij zowel een sportieve als een klassieke outfit te dragen is. Multifunctioneel dus! Dat is waar ik van houd.

Heine

Dit is eigenlijk geen riem, maar een ceintuur. Een prachtige modieuze ceintuur, afgewerkt met studs. Ook deze ceintuur is van echt leder en heeft een breedte die helemaal van nu is. 

Zalando

Een eenvoudig, maar fijn riempje dat bij veel kledingstukken te combineren is. Door de sierlijke gesp oogt de riem eenvoudig. Het echte leder geeft de riem een chique uitstraling. Leuk om een recht jurkje mee te tailleren!

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.