My Favorites: riemen


Bijna alles is deze winter mogelijk: smalle riempjes, brede riemen van wel 8 centimeter en sportieve riemen. De trend in de kleding vertaalt zich ook naar de accessoires. Tip: combineer accessoires in dezelfde stijl met elkaar. Klassieke accessoires bij een klassieke outfit en sportieve accessoires bij een sportieve outfit.

mooieriemen.nl

Deze luxe riem is hoogwaardig, glimmend nappa leder gemaakt. De grote oud-zilveren gesp trekt direct de aandacht! De riem staat mooi in combinatie met formele- en casual kleding.

mooieriemen.nl

 Deze prachtige riem is gemaakt in een mooie zalmkleur. Ook deze riem is van echt leder wat de duurzaamheid versterkt. De gesp heeft een mooie bij de riem passende vorm. De riem heeft door de kleur en het dessin een chique uitstraling met een stoer karakter.

Heine

Een sportieve riem met een chique afgewerkte uitstraling. Door de decoratieve strik heeft de riem een chique uitstraling die bij zowel een sportieve als een klassieke outfit te dragen is. Multifunctioneel dus! Dat is waar ik van houd.

Heine

Dit is eigenlijk geen riem, maar een ceintuur. Een prachtige modieuze ceintuur, afgewerkt met studs. Ook deze ceintuur is van echt leder en heeft een breedte die helemaal van nu is. 

Zalando

Een eenvoudig, maar fijn riempje dat bij veel kledingstukken te combineren is. Door de sierlijke gesp oogt de riem eenvoudig. Het echte leder geeft de riem een chique uitstraling. Leuk om een recht jurkje mee te tailleren!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!

Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!
Via internet zie ik weleens accessoires voorbijkomen waarvan ik denk: wauw, wat gaaf! Die zou ik heel graag willen. Soms vallen de prijzen mee, maar soms zijn deze accessoires ook veel te duur. Maar duur of niet, ze zijn vaak wel enorm gaaf! Kijk je mee welke accessoires ik op een rijtje heb gezet?

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!
Dit winterseizoen is er voor elk wat wils! Het maakt niet uit of je van grote of kleine, dikke of dunne, lange of korte kettingen houdt, er ligt voor iedereen iets in de winkel. Nieuwe trends zijn de chokers. Het modeseizoen 2016 zagen we ze voor het eerst verschijnen, nu kan je er echt niet meer omheen. Een choker is strak tegen de nek aan gedragen bandje. In 1800 werd de choker veel gedragen. Nu komt hij na tussenpozen van tientallen jaren weer boven het maaiveld uit.

Op stap met TOMS

Op stap met TOMS
Voor mij is het niet meer dan normaal dat ik mijn voeten in mijn schoenen laat glijden wanneer ik de deur uitstap. Ik heb zelfs meerdere paren waar ik uit kan kiezen. Dit was het ook voor Blake Mycoskie. Totdat hij in een dorp in Argentinië kwam. De kinderen daar liepen op blote voeten en hun ouders hadden niet de mogelijkheid om schoenen te kopen. Om hen te helpen richtte hij TOMS op. Met zijn bedrijf verkocht hij schoenen, en met ieder verkocht paar gafschonk hij een paar aan één van die kinderen.