My Favorites: riemen


Bijna alles is deze winter mogelijk: smalle riempjes, brede riemen van wel 8 centimeter en sportieve riemen. De trend in de kleding vertaalt zich ook naar de accessoires. Tip: combineer accessoires in dezelfde stijl met elkaar. Klassieke accessoires bij een klassieke outfit en sportieve accessoires bij een sportieve outfit.

mooieriemen.nl

Deze luxe riem is hoogwaardig, glimmend nappa leder gemaakt. De grote oud-zilveren gesp trekt direct de aandacht! De riem staat mooi in combinatie met formele- en casual kleding.

mooieriemen.nl

 Deze prachtige riem is gemaakt in een mooie zalmkleur. Ook deze riem is van echt leder wat de duurzaamheid versterkt. De gesp heeft een mooie bij de riem passende vorm. De riem heeft door de kleur en het dessin een chique uitstraling met een stoer karakter.

Heine

Een sportieve riem met een chique afgewerkte uitstraling. Door de decoratieve strik heeft de riem een chique uitstraling die bij zowel een sportieve als een klassieke outfit te dragen is. Multifunctioneel dus! Dat is waar ik van houd.

Heine

Dit is eigenlijk geen riem, maar een ceintuur. Een prachtige modieuze ceintuur, afgewerkt met studs. Ook deze ceintuur is van echt leder en heeft een breedte die helemaal van nu is. 

Zalando

Een eenvoudig, maar fijn riempje dat bij veel kledingstukken te combineren is. Door de sierlijke gesp oogt de riem eenvoudig. Het echte leder geeft de riem een chique uitstraling. Leuk om een recht jurkje mee te tailleren!

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

De ideale lengte van je ketting

De ideale lengte van je ketting
Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen. Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.