My Favorites: riemen


Bijna alles is deze winter mogelijk: smalle riempjes, brede riemen van wel 8 centimeter en sportieve riemen. De trend in de kleding vertaalt zich ook naar de accessoires. Tip: combineer accessoires in dezelfde stijl met elkaar. Klassieke accessoires bij een klassieke outfit en sportieve accessoires bij een sportieve outfit.

mooieriemen.nl

Deze luxe riem is hoogwaardig, glimmend nappa leder gemaakt. De grote oud-zilveren gesp trekt direct de aandacht! De riem staat mooi in combinatie met formele- en casual kleding.

mooieriemen.nl

 Deze prachtige riem is gemaakt in een mooie zalmkleur. Ook deze riem is van echt leder wat de duurzaamheid versterkt. De gesp heeft een mooie bij de riem passende vorm. De riem heeft door de kleur en het dessin een chique uitstraling met een stoer karakter.

Heine

Een sportieve riem met een chique afgewerkte uitstraling. Door de decoratieve strik heeft de riem een chique uitstraling die bij zowel een sportieve als een klassieke outfit te dragen is. Multifunctioneel dus! Dat is waar ik van houd.

Heine

Dit is eigenlijk geen riem, maar een ceintuur. Een prachtige modieuze ceintuur, afgewerkt met studs. Ook deze ceintuur is van echt leder en heeft een breedte die helemaal van nu is. 

Zalando

Een eenvoudig, maar fijn riempje dat bij veel kledingstukken te combineren is. Door de sierlijke gesp oogt de riem eenvoudig. Het echte leder geeft de riem een chique uitstraling. Leuk om een recht jurkje mee te tailleren!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!

Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!
Via internet zie ik weleens accessoires voorbijkomen waarvan ik denk: wauw, wat gaaf! Die zou ik heel graag willen. Soms vallen de prijzen mee, maar soms zijn deze accessoires ook veel te duur. Maar duur of niet, ze zijn vaak wel enorm gaaf! Kijk je mee welke accessoires ik op een rijtje heb gezet?

Even voorstellen: Elize

Even voorstellen: Elize
Het zonnetje schijnt op mijn bureau, het eerste teken van de lente, terwijl ik dit aan het schrijven ben. Het is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik kan enorm genieten van de eerste warmte die de aarde bereikt. Van het vooruitzicht dat de zomer er weer aan komt, wat betekend dat je tot ’s avonds laat ijsjes kunt eten en kan zwemmen in de rivier. Maar ook weer een nieuw modeseizoen: de winterkleren maken plaats voor zomerkleding.

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij.

Waar koop je de mooiste tassen?

Waar koop je de mooiste tassen?
Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?