My Favorites: riemen


Bijna alles is deze winter mogelijk: smalle riempjes, brede riemen van wel 8 centimeter en sportieve riemen. De trend in de kleding vertaalt zich ook naar de accessoires. Tip: combineer accessoires in dezelfde stijl met elkaar. Klassieke accessoires bij een klassieke outfit en sportieve accessoires bij een sportieve outfit.

mooieriemen.nl

Deze luxe riem is hoogwaardig, glimmend nappa leder gemaakt. De grote oud-zilveren gesp trekt direct de aandacht! De riem staat mooi in combinatie met formele- en casual kleding.

mooieriemen.nl

 Deze prachtige riem is gemaakt in een mooie zalmkleur. Ook deze riem is van echt leder wat de duurzaamheid versterkt. De gesp heeft een mooie bij de riem passende vorm. De riem heeft door de kleur en het dessin een chique uitstraling met een stoer karakter.

Heine

Een sportieve riem met een chique afgewerkte uitstraling. Door de decoratieve strik heeft de riem een chique uitstraling die bij zowel een sportieve als een klassieke outfit te dragen is. Multifunctioneel dus! Dat is waar ik van houd.

Heine

Dit is eigenlijk geen riem, maar een ceintuur. Een prachtige modieuze ceintuur, afgewerkt met studs. Ook deze ceintuur is van echt leder en heeft een breedte die helemaal van nu is. 

Zalando

Een eenvoudig, maar fijn riempje dat bij veel kledingstukken te combineren is. Door de sierlijke gesp oogt de riem eenvoudig. Het echte leder geeft de riem een chique uitstraling. Leuk om een recht jurkje mee te tailleren!

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.