My favorites: leren tassen


Ik zal het gelijk maar toegeven: ik heb echt genoeg tassen. Maar ja, het is wel leuk om te kijken welke tassen er op dit moment in de winkels liggen en… in mijn gedachten soms aan m’n schouder hangen. Mijn vier favorieten van dit moment kun je zien in dit artikel.

Deze tas heb ik al in cognac, maar de zwarte variant vind ik ook erg leuk. Een heerlijk alledaagse tas waar best veel in kan. Zwart is een ideale kleur die je overal bij kunt dragen. Een fijne, basic tas voor 129.95. 

Verkrijgbaar via Zalando

Je hoeft niet altijd te kiezen voor één materiaal. Kijk maar naar deze tas. Hij is van imitatieleer, maar de flap is van suède. Een verstelbare riem en een rits waarmee je ‘m mee goed afsluit maakt het tot een ideale tas. Ik zie mezelf al lopen naar m’n werk met dit exemplaar.

Verkrijgbaar via H&M

Een mooie clutch is ook niet verkeerd. Ik keek op de site van Mulberry en was gelijk onder de indruk (ook van het bedrag dat je hiervoor moet neertellen). Deze zwarte clutch is eenvoudig, maar heeft een chique gouden ketting. Een prachtig item!

Verkrijgbaar via Mulberry 

Deze tas van Zusss is een favoriet om drie redenen: hij is groen, het leer heeft een mooie structuur en hij is maar 34,95. Eigenlijk geen reden om ‘m niet te kopen. De tas is minimalistisch en dat zorgt ervoor dat hij bij veel kledingstijlen en kleuren mooi staat. 

Verkrijgbaar via vtwonen

Ik ben benieuwd waar jij tassen koopt. Kijk jij ook naar de trends wanneer je een tas koopt of let je heel ergens anders op?  

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Man en tas: het nieuwe duo

Man en tas: het nieuwe duo
Ooit een man met een tas de kerk in zien komen op zondag? Een vrouw neemt haar Bijbel en rolletje pepermunt mee in een mooie tas. Maar een man? Die heeft zijn broekzakken. Of is er nu een alternatief?