My favorites: leren tassen


Ik zal het gelijk maar toegeven: ik heb echt genoeg tassen. Maar ja, het is wel leuk om te kijken welke tassen er op dit moment in de winkels liggen en… in mijn gedachten soms aan m’n schouder hangen. Mijn vier favorieten van dit moment kun je zien in dit artikel.

Deze tas heb ik al in cognac, maar de zwarte variant vind ik ook erg leuk. Een heerlijk alledaagse tas waar best veel in kan. Zwart is een ideale kleur die je overal bij kunt dragen. Een fijne, basic tas voor 129.95. 

Verkrijgbaar via Zalando

Je hoeft niet altijd te kiezen voor één materiaal. Kijk maar naar deze tas. Hij is van imitatieleer, maar de flap is van suède. Een verstelbare riem en een rits waarmee je ‘m mee goed afsluit maakt het tot een ideale tas. Ik zie mezelf al lopen naar m’n werk met dit exemplaar.

Verkrijgbaar via H&M

Een mooie clutch is ook niet verkeerd. Ik keek op de site van Mulberry en was gelijk onder de indruk (ook van het bedrag dat je hiervoor moet neertellen). Deze zwarte clutch is eenvoudig, maar heeft een chique gouden ketting. Een prachtig item!

Verkrijgbaar via Mulberry 

Deze tas van Zusss is een favoriet om drie redenen: hij is groen, het leer heeft een mooie structuur en hij is maar 34,95. Eigenlijk geen reden om ‘m niet te kopen. De tas is minimalistisch en dat zorgt ervoor dat hij bij veel kledingstijlen en kleuren mooi staat. 

Verkrijgbaar via vtwonen

Ik ben benieuwd waar jij tassen koopt. Kijk jij ook naar de trends wanneer je een tas koopt of let je heel ergens anders op?  

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Het onderhoud van een leren tas

Het onderhoud van een leren tas
Onze tassen worden ernstig verwaarloosd en dat moet maar eens veranderen. Ze hebben het zwaar en staan altijd voor ons klaar, daar mag wel eens wat tegenover staan.

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?
De kringloop, wie kent deze winkel niet? De één vindt het heerlijk om uren tussen de spulletjes te speuren, de ander moet niks hebben van alle tweedehands zooi. Feit is wel dat tweedehands kopen hartstikke duurzaam is. Voor dit artikel doken Hanna en Elize de kringloop in met vijftien euro. Op zoek naar een outfit. Ze geven het bewijs dat je er hartstikke trendy uit kunt zien in tweedehands kleding.

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.

Op stap met TOMS

Op stap met TOMS
Voor mij is het niet meer dan normaal dat ik mijn voeten in mijn schoenen laat glijden wanneer ik de deur uitstap. Ik heb zelfs meerdere paren waar ik uit kan kiezen. Dit was het ook voor Blake Mycoskie. Totdat hij in een dorp in Argentinië kwam. De kinderen daar liepen op blote voeten en hun ouders hadden niet de mogelijkheid om schoenen te kopen. Om hen te helpen richtte hij TOMS op. Met zijn bedrijf verkocht hij schoenen, en met ieder verkocht paar gafschonk hij een paar aan één van die kinderen.