My favorites: de leukste accessoires voor in je haar

 
Naar kunstzinnige haartutorials kan ik blijven kijken, om me vervolgens te verbazen als ik iemand zie lopen die de kunst van mooie kapsels in elkaar flansen  is gelukt. Wanneer ik een dappere bui heb, doe ik weleens een poging tot ingewikkelde vlechten met bepaalde technieken die ik onder de knie probeer te krijgen. Maar waarom eigenlijk moeilijk als het ook makkelijk kan? Met een mooi haaraccessoire bespaar je jezelf een hoop gekluns en is je kapsel om door een ringetje te halen. Vandaag heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet.

Moss Copenhagen – via Zalando

Als we het hebben over haaraccessoires kan de bandana niet ontbreken. Of je nu een knotje, een pony of lang haar hebt, met de bandana kun je altijd een kant op. Zo heb ik zelf ook meerdere exemplaren aangeschaft, om ze vervolgens na een keer dragen niet meer te gebruiken. Het wordt dit jaar hoog tijd voor een exemplaar die minstens vijf keer wordt gedragen, want leuk blijven ze. 

Claire’s

Schuifjes zijn altijd handig, maar als ze net wat meer opvallen vind ik ze helemaal leuk. Wat dacht je van een nonchalante vlecht met een paar mooie glinsteringen erin? Ook is het erg leuk om je haar half op te steken met deze schuifjes. 

Claire’s

Als je iets subtieler wilt gaan dan de bandana is een bandje als deze een perfecte tussenweg. De gouden veertjes geven een bohemian effect en tegelijk heeft het bandje iets chics. Combineer het bandje met je sieraden, zodat je eenheid hebt in de zilver- of gouden tonen van je accessoires.

De zoektocht naar leuke haaraccessoires doet mij geloven dat je geen perfecte invlechtvaardigheden of bussen haarlak nodig hebt, maar met iets subtiels ook al een heel eind komt. 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Ga jij voor een klassiek horloge of toch een smartwatch?

Ga jij voor een klassiek horloge of toch een smartwatch?
Meer en meer zie je polsen met een zwarte band en display. Het intrigeert mij altijd wat er te zien is op dat display. En wat mensen motiveert om een kleine computer om je pols te dragen. Onderzoek op internet levert weinig over de motieven voor een smartwatch op.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.