My favorites: de leukste accessoires voor in je haar

 
Naar kunstzinnige haartutorials kan ik blijven kijken, om me vervolgens te verbazen als ik iemand zie lopen die de kunst van mooie kapsels in elkaar flansen  is gelukt. Wanneer ik een dappere bui heb, doe ik weleens een poging tot ingewikkelde vlechten met bepaalde technieken die ik onder de knie probeer te krijgen. Maar waarom eigenlijk moeilijk als het ook makkelijk kan? Met een mooi haaraccessoire bespaar je jezelf een hoop gekluns en is je kapsel om door een ringetje te halen. Vandaag heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet.

Moss Copenhagen – via Zalando

Als we het hebben over haaraccessoires kan de bandana niet ontbreken. Of je nu een knotje, een pony of lang haar hebt, met de bandana kun je altijd een kant op. Zo heb ik zelf ook meerdere exemplaren aangeschaft, om ze vervolgens na een keer dragen niet meer te gebruiken. Het wordt dit jaar hoog tijd voor een exemplaar die minstens vijf keer wordt gedragen, want leuk blijven ze. 

Claire’s

Schuifjes zijn altijd handig, maar als ze net wat meer opvallen vind ik ze helemaal leuk. Wat dacht je van een nonchalante vlecht met een paar mooie glinsteringen erin? Ook is het erg leuk om je haar half op te steken met deze schuifjes. 

Claire’s

Als je iets subtieler wilt gaan dan de bandana is een bandje als deze een perfecte tussenweg. De gouden veertjes geven een bohemian effect en tegelijk heeft het bandje iets chics. Combineer het bandje met je sieraden, zodat je eenheid hebt in de zilver- of gouden tonen van je accessoires.

De zoektocht naar leuke haaraccessoires doet mij geloven dat je geen perfecte invlechtvaardigheden of bussen haarlak nodig hebt, maar met iets subtiels ook al een heel eind komt. 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.