My favorites: de leukste accessoires voor in je haar

 
Naar kunstzinnige haartutorials kan ik blijven kijken, om me vervolgens te verbazen als ik iemand zie lopen die de kunst van mooie kapsels in elkaar flansen  is gelukt. Wanneer ik een dappere bui heb, doe ik weleens een poging tot ingewikkelde vlechten met bepaalde technieken die ik onder de knie probeer te krijgen. Maar waarom eigenlijk moeilijk als het ook makkelijk kan? Met een mooi haaraccessoire bespaar je jezelf een hoop gekluns en is je kapsel om door een ringetje te halen. Vandaag heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet.

Moss Copenhagen – via Zalando

Als we het hebben over haaraccessoires kan de bandana niet ontbreken. Of je nu een knotje, een pony of lang haar hebt, met de bandana kun je altijd een kant op. Zo heb ik zelf ook meerdere exemplaren aangeschaft, om ze vervolgens na een keer dragen niet meer te gebruiken. Het wordt dit jaar hoog tijd voor een exemplaar die minstens vijf keer wordt gedragen, want leuk blijven ze. 

Claire’s

Schuifjes zijn altijd handig, maar als ze net wat meer opvallen vind ik ze helemaal leuk. Wat dacht je van een nonchalante vlecht met een paar mooie glinsteringen erin? Ook is het erg leuk om je haar half op te steken met deze schuifjes. 

Claire’s

Als je iets subtieler wilt gaan dan de bandana is een bandje als deze een perfecte tussenweg. De gouden veertjes geven een bohemian effect en tegelijk heeft het bandje iets chics. Combineer het bandje met je sieraden, zodat je eenheid hebt in de zilver- of gouden tonen van je accessoires.

De zoektocht naar leuke haaraccessoires doet mij geloven dat je geen perfecte invlechtvaardigheden of bussen haarlak nodig hebt, maar met iets subtiels ook al een heel eind komt. 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Vier heerlijke huisparfums

Vier heerlijke huisparfums
Enkele jaren geleden kreeg ik een huisparfum van Rituals. Ik wist eerst niet zo goed wat ik er mee moest en dit parfum heeft dan ook bijna een jaar in het doosje gezeten. Inmiddels is het product niet meer weg te denken uit mijn huis. Dit zijn mijn vier favorieten.

Even voorstellen: Elize

Even voorstellen: Elize
Het zonnetje schijnt op mijn bureau, het eerste teken van de lente, terwijl ik dit aan het schrijven ben. Het is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik kan enorm genieten van de eerste warmte die de aarde bereikt. Van het vooruitzicht dat de zomer er weer aan komt, wat betekend dat je tot ’s avonds laat ijsjes kunt eten en kan zwemmen in de rivier. Maar ook weer een nieuw modeseizoen: de winterkleren maken plaats voor zomerkleding.

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress
Soms heb ik van die drukke weken die ik echt moet afsluiten (of beginnen) met een ontspannende activiteit. Een boek lezen, in de natuur wandelen of… shoppen. Want ja, shoppen schijnt goed te helpen tegen stress. Met dat gegeven in mijn hoofd, ging ik goed nadenken of dit voor mij ook geldt. De conclusie… ja, en wel om de volgende vier redenen.

My Favorites: riemen

My Favorites: riemen
Bijna alles is deze winter mogelijk: smalle riempjes, brede riemen van wel 8 cm en sportieve riemen. De trend in de kleding vertaalt zich ook naar de accessoires. Tip: combineer accessoires in dezelfde stijl met elkaar. Klassieke accessoires bij een klassieke outfit en sportieve accessoires bij een sportieve outfit.