Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

 

Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Vlechten
Een vlecht kan goed dienen voor een verzorgd en toch nonchalant kapsel. Kies aan welke kant van je hoofd je de vlecht wilt dragen en pak het gekamde haar bij elkaar. Vlecht je haar losjes in elkaar, draai er een haarelastiekje in de kleur van je top om en klaar ben je!

Lang haar met een kuif
Deze tip is voor een kapsel met lang haar. Begin met een pluk aan de voorkant, trek deze omhoog en maak daar een kuif van. Toupeer en modelleer de pluk en zet deze vast met een schuifspeldje vlak achter de pluk. Zo blijft het de hele dag zitten. Kam je haar naar een kant en doe er wat mousse in zodat het op z´n plek blijft en zet aan de haargrens het met schuifspeldjes vast. Heb je iets meer tijd dan kan je een zijvlecht aan je kapsel toevoegen. 

Laagjes
Vraag je kapper om je haar in laagjes te knippen. Daarmee voorkom je een uitgezakt kapsel. Doe jezelf een plezier en geef je kapsel vorm met haarmousse. Zorg voor volume door met je vingers van onder af aan door je haar te gaan. Laat de mousse tijdens het aankleden drogen. Na het aankleden spuit je op die plaatsen waar je volume wilt, op de haaraanzet wat haarlak. Zet je haar vast met een schuifspeld in je haarkleur. Op deze manier heb je er de hele dag plezier van.

Levendig haar
Kies voor wat highlights in je donkere haar. Je krijgt hierdoor een levendige en jeugdige uitstraling. De opgelichte lokken verzachten je uitstraling. Hierdoor hoef je s’morgens geen uren voor de spiegel te staan. Doe wat wax op je handen, even door je haar halen voor wat volume en je kunt weer verder.

Supersnel
Heb je nog minder dan 1 minuut de tijd? Verras dan je omgeving eens met een kleurige haarband of mooi haaraccessoire in je haar. Kam of haal je vingers door je haar, haarband of accessoire erin en je hebt het supersnel geregeld met een leuk effect.

 

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.