Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

 

Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Vlechten
Een vlecht kan goed dienen voor een verzorgd en toch nonchalant kapsel. Kies aan welke kant van je hoofd je de vlecht wilt dragen en pak het gekamde haar bij elkaar. Vlecht je haar losjes in elkaar, draai er een haarelastiekje in de kleur van je top om en klaar ben je!

Lang haar met een kuif
Deze tip is voor een kapsel met lang haar. Begin met een pluk aan de voorkant, trek deze omhoog en maak daar een kuif van. Toupeer en modelleer de pluk en zet deze vast met een schuifspeldje vlak achter de pluk. Zo blijft het de hele dag zitten. Kam je haar naar een kant en doe er wat mousse in zodat het op z´n plek blijft en zet aan de haargrens het met schuifspeldjes vast. Heb je iets meer tijd dan kan je een zijvlecht aan je kapsel toevoegen. 

Laagjes
Vraag je kapper om je haar in laagjes te knippen. Daarmee voorkom je een uitgezakt kapsel. Doe jezelf een plezier en geef je kapsel vorm met haarmousse. Zorg voor volume door met je vingers van onder af aan door je haar te gaan. Laat de mousse tijdens het aankleden drogen. Na het aankleden spuit je op die plaatsen waar je volume wilt, op de haaraanzet wat haarlak. Zet je haar vast met een schuifspeld in je haarkleur. Op deze manier heb je er de hele dag plezier van.

Levendig haar
Kies voor wat highlights in je donkere haar. Je krijgt hierdoor een levendige en jeugdige uitstraling. De opgelichte lokken verzachten je uitstraling. Hierdoor hoef je s’morgens geen uren voor de spiegel te staan. Doe wat wax op je handen, even door je haar halen voor wat volume en je kunt weer verder.

Supersnel
Heb je nog minder dan 1 minuut de tijd? Verras dan je omgeving eens met een kleurige haarband of mooi haaraccessoire in je haar. Kam of haal je vingers door je haar, haarband of accessoire erin en je hebt het supersnel geregeld met een leuk effect.

 

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Boeken als decoratie

Boeken als decoratie
Vorige week liep ik langs eén van mijn favoriete woonwinkels. Ik zag in de etalage wat boeken die leuk in het interieur verwerkt waren. Ik was meteen geïnspireerd en ging op zoek naar meer manieren om boeken als decoratie te gebruiken. De leukste ideeën die ik gevonden heb, deel ik met jou!

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

Pak je cadeaus op een originele manier in

Pak je cadeaus op een originele manier in
Vaak wordt een cadeau door een winkelmedewerker of door jezelf makkelijk en snel ingepakt. Een papiertje eromheen én klaar! Maar er zijn nog veel andere leuke manieren waarop je een cadeau op een eenvoudige manier leuk en origineel kunt inpakken.

De wording van een hoed

De wording van een hoed
In het hoofd van de hoedenmaakster ontstaan allerlei modellen; onder haar handen wordt het bedachte werkelijkheid. Hoe gaat dat?