Ga jij voor een klassiek horloge of toch een smartwatch?


Meer en meer zie je polsen met een zwarte band en display. Het intrigeert mij altijd wat er te zien is op dat display. En wat mensen motiveert om een kleine computer om je pols te dragen. Onderzoek op internet levert weinig over de motieven voor een smartwatch op.

Analoog horloge
In de jaren 70 had je een horloge om de tijd mee te bekijken en in sommige gevallen de datum. Dit waren over het algemeen analoge horloges. Je wond ze op met een klein radertje aan de zijkant en het horloge liep weer voor 24 uur. Stond het horloge stil, stond ook letterlijk de tijd stil. Het was raadzaam om een vast tijdstip op de dag te kiezen wanneer je het horloge opwond.

Digitaal horloge

Later kwamen de digitale horloges. De tijd van opwinden was voorbij een batterij zorgde ervoor dat de tijd, datum en maanstanden af te lezen waren. De horlogebanden waren breed en stoer en voor vrouwen juist heel smal en verfijnd.

Smartwatch
De smartwatch is in het tegenwoordige modebeeld niet meer uit te wissen. Het rechthoekige of ronde digitale scherm wordt gebruikt als een verlengstuk van de smartphone. Via de smartwatch is het mogelijk om berichten te versturen en ontvangen, te bellen en zelf de tijd kan je erop zien.

Veel worden zowel op kantoor als in de sportschool gebruikt. Ze beschikken namelijk over een hartslag- en/of gps sensor. Hierdoor krijg je inzicht in je conditie, afstand en snelheid.

Draag jij al een smartwatch? En wat is voor jou de meerwaarde ten opzichte van een digitaal horloge?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

De ideale lengte van je ketting

De ideale lengte van je ketting
Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen. Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar
Naar kunstzinnige haartutorials kan ik blijven kijken, om me vervolgens te verbazen als ik iemand zie lopen die de kunst van mooie kapsels in elkaar flansen is gelukt. Wanneer ik een dappere bui heb, doe ik weleens een poging tot ingewikkelde vlechten met bepaalde technieken die ik onder de knie probeer te krijgen. Maar waarom eigenlijk moeilijk als het ook makkelijk kan? Met een mooi haaraccessoire bespaar je jezelf een hoop gekluns en is je kapsel om door een ringetje te halen. Vandaag heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.