Effectief en verzorgd door de ochtendspits


Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

Ochtendritueel
Je neemt weinig tijd voor uiterlijke verzorging, terwijl je juist daar de hele dag plezier van ondervindt. Een verzorgde uitstraling doet niet alleen iets met de buitenkant, vijf minuten echte aandacht aan jezelf besteden doet veel met je mindset.

Spiegeltest  
Mag ik je uitnodigen om iedere ochtend in de spiegel te kijken en twee mooie punten van jezelf te benoemen? Dat kan een uiterlijke schoonheid zijn, maar ook een compliment voor jezelf of een waarderend woord voor jezelf. Op deze manier begin jij je dag goed, je hebt al een positieve mindset ingezet waardoor de rest van de dag makkelijker verloopt. Probeer het eens en ervaar wat het met je doet! 

Persoonlijke verzorging
Een verzorgd uiterlijk geeft je zoveel meerwaarde. Kies op een drukke ochtend drie dingen die voor jou het meeste effect hebben.

Voor de meeste vrouwen is dat een mascara. Maar ook een foundation in de juiste huidskleur is een onmisbaar make-upartikel.

Met een oogpotlood in de kleur van je ogen heb je nooit een misser. Dat oogpotlood kan je gebruiken om een dun lijntje onder je onderwimpers te tekenen of als oogschaduw door de helft van je oog in te kleuren.

Finishing touch
Zet op een strategische plaats een lipstick neer. Bijvoorbeeld bij de voordeur of op de kapstok. Zo kan je, ook al ben je druk toch even snel een kleurtje op je lippen aanbrengen. Ook dat zorgt ervoor dat je net een iets verzorgdere uitstraling hebt.

En….. uit eigen ervaring weet ik dat het ook veel met je zelfvertrouwen doet. Aandacht besteden aan jezelf: we zijn het niet zo gewend, wij Nederlanders zeggen vaak: doe maar gewoon dan doe je gek genoeg.

Toch nodig ik je vandaag uit: kijk eens goed naar jezelf, wees trots op jezelf en dankbaar aan de Schepper die jou zo mooi geschapen heeft.

 

“Laat zien wie je bent!”

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

De ideale lengte van je ketting

De ideale lengte van je ketting
Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen. Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.