Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits


Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

Ochtendritueel
Je neemt weinig tijd voor uiterlijke verzorging, terwijl je juist daar de hele dag plezier van ondervindt. Een verzorgde uitstraling doet niet alleen iets met de buitenkant, vijf minuten echte aandacht aan jezelf besteden doet veel met je mindset.

Spiegeltest  
Mag ik je uitnodigen om iedere ochtend in de spiegel te kijken en twee mooie punten van jezelf te benoemen? Dat kan een uiterlijke schoonheid zijn, maar ook een compliment voor jezelf of een waarderend woord voor jezelf. Op deze manier begin jij je dag goed, je hebt al een positieve mindset ingezet waardoor de rest van de dag makkelijker verloopt. Probeer het eens en ervaar wat het met je doet! 

Persoonlijke verzorging
Een verzorgd uiterlijk geeft je zoveel meerwaarde. Kies op een drukke ochtend drie dingen die voor jou het meeste effect hebben.

Voor de meeste vrouwen is dat een mascara. Maar ook een foundation in de juiste huidskleur is een onmisbaar make-upartikel.

Met een oogpotlood in de kleur van je ogen heb je nooit een misser. Dat oogpotlood kan je gebruiken om een dun lijntje onder je onderwimpers te tekenen of als oogschaduw door de helft van je oog in te kleuren.

Finishing touch
Zet op een strategische plaats een lipstick neer. Bijvoorbeeld bij de voordeur of op de kapstok. Zo kan je, ook al ben je druk toch even snel een kleurtje op je lippen aanbrengen. Ook dat zorgt ervoor dat je net een iets verzorgdere uitstraling hebt.

En….. uit eigen ervaring weet ik dat het ook veel met je zelfvertrouwen doet. Aandacht besteden aan jezelf: we zijn het niet zo gewend, wij Nederlanders zeggen vaak: doe maar gewoon dan doe je gek genoeg.

Toch nodig ik je vandaag uit: kijk eens goed naar jezelf, wees trots op jezelf en dankbaar aan de Schepper die jou zo mooi geschapen heeft.

 

“Laat zien wie je bent!”

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.