Een ketting mag opvallen


Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hoe het werkt
Als je iemand in de verte aan ziet komen zie je eerst een zwart/witte schaduw. Dichterbij gekomen zie je de kleur, daarna de vorm en als iemand dichterbij is zie je details.
Zo werkt het ook met jouw kettingen. Draag een ketting met een mooi detail. Een detail in de vorm of in de kleur. Daarmee maak jij het verschil!

Kleur
Wil je een ketting in een opvallende kleur, kies dan voor rood of geel. Rood is een accentkleur die opvalt en het meeste effect op een mens heeft. Rood is een signaalkleur.
Geel is ook een signaalkleur. Geel staat voor opvallend en levendig.
Accentkleuren gebruik je om de aandacht te trekken van degene die naar je kijkt. Draag accentkleuren op die lichaamsdelen waar je blij mee bent en wilt laten zien. Een rode of gele ketting trekt de aandacht naar je gezicht. Je maakt via je ketting direct contact.

Vorm
Voor balans in je uitstraling herhaal je de lijnen van je gezicht in je sieraden. Kijk eens in de spiegel naar je wenkbrauwen, neus, kaaklijn, ogen, mond en haargrens. Bepaal welke lijnen je in je gezicht hebt. Heb je overwegend rechte lijnen in je gezicht, dan staan sieraden met rechte lijnen jou mooi. Heb je afgeronde lijnen in je gezicht dan staan sieraden met een afgeronde vorm je mooi.

Materiaal
Tegenwoordig zijn er veel leuke boetiekjes waar je aparte kettingen kan vinden. Een ketting van apart materiaal draag je op een effen top. Hierdoor komt de ketting het mooist uit. Probeer ook eens een ketting van leer of stof. Veel kunstenaars maken in allerlei kleuren, prachtige kettingen die bij elke outfit passen.

Een mooie ketting in een felle kleur, aparte vorm of uniek materiaal maakt jou onderscheidend.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!
Dit winterseizoen is er voor elk wat wils! Het maakt niet uit of je van grote of kleine, dikke of dunne, lange of korte kettingen houdt, er ligt voor iedereen iets in de winkel. Nieuwe trends zijn de chokers. Het modeseizoen 2016 zagen we ze voor het eerst verschijnen, nu kan je er echt niet meer omheen. Een choker is strak tegen de nek aan gedragen bandje. In 1800 werd de choker veel gedragen. Nu komt hij na tussenpozen van tientallen jaren weer boven het maaiveld uit.