Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Een ketting mag opvallen


Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hoe het werkt
Als je iemand in de verte aan ziet komen zie je eerst een zwart/witte schaduw. Dichterbij gekomen zie je de kleur, daarna de vorm en als iemand dichterbij is zie je details.
Zo werkt het ook met jouw kettingen. Draag een ketting met een mooi detail. Een detail in de vorm of in de kleur. Daarmee maak jij het verschil!

Kleur
Wil je een ketting in een opvallende kleur, kies dan voor rood of geel. Rood is een accentkleur die opvalt en het meeste effect op een mens heeft. Rood is een signaalkleur.
Geel is ook een signaalkleur. Geel staat voor opvallend en levendig.
Accentkleuren gebruik je om de aandacht te trekken van degene die naar je kijkt. Draag accentkleuren op die lichaamsdelen waar je blij mee bent en wilt laten zien. Een rode of gele ketting trekt de aandacht naar je gezicht. Je maakt via je ketting direct contact.

Vorm
Voor balans in je uitstraling herhaal je de lijnen van je gezicht in je sieraden. Kijk eens in de spiegel naar je wenkbrauwen, neus, kaaklijn, ogen, mond en haargrens. Bepaal welke lijnen je in je gezicht hebt. Heb je overwegend rechte lijnen in je gezicht, dan staan sieraden met rechte lijnen jou mooi. Heb je afgeronde lijnen in je gezicht dan staan sieraden met een afgeronde vorm je mooi.

Materiaal
Tegenwoordig zijn er veel leuke boetiekjes waar je aparte kettingen kan vinden. Een ketting van apart materiaal draag je op een effen top. Hierdoor komt de ketting het mooist uit. Probeer ook eens een ketting van leer of stof. Veel kunstenaars maken in allerlei kleuren, prachtige kettingen die bij elke outfit passen.

Een mooie ketting in een felle kleur, aparte vorm of uniek materiaal maakt jou onderscheidend.

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.