Drie mooie horloges voor op je verlanglijstje

Ik kan het niet helpen, maar ik heb een zwak voor horloges en dat zal wel zo blijven ook. Niet voor niets heb ik er altijd een om m'n pols, waar je nu dus ook een witte band in de vorm van een horloge ziet zitten... Daarom laat ik vandaag met alle plezier drie prachtige horloges zien, die ik graag zou willen dragen. Het zijn alle drie minimalistische horloges, maar wel van drie verschillende merken en ze verschillen onderling ook zeker.

1. Cluse La Roche Mesh Rose Gold/White Marble

De naam van het eerste horloge is een hele mond vol. Dat is ook wel logisch, want dit Cluse juweeltje heeft een aantal prachtige eigenschappen. Zo is de behuizing roségoud en is het bandje van roestvrijstaal met een heel fijn mesh textuurtje. Maar het állermooiste en uniekste is toch wel de echt marmeren wijzerplaat. Zo mooi! Omdat het echt marmer is, verschilt het 'printje' per horloge en is geen horloge identiek. Er zijn ook verschillende uitvoeringen met de marmeren wijzerplaat. Zo is er ook een helemaal zwarte behuizing of pastelkleurige bandjes, die ook heel gaaf aandoen.

2. Rosefield The West Village Velvet Blue

Net zoals het merk Cluse, is ook Rosefield een Nederlands merk. De horloges van Rosefield zijn geïnspireerd op de steden Amsterdam en New York City, en zo krijgen horlogelijnen vaak namen mee van wijken rondom die steden. De kleur van de behuizing is goud en de wijzerplaat is niet helemaal wit, maar iets 'vintage brushed', zoals ze dat noemen. Het donkerblauw fluwelen bandje vind ik vooral heel gaaf, het horloge krijgt zo een heel chique uitstraling! Heel mooi zijn ook de gedetailleerde ringen om het bandje, die alleen maar toedoen aan het vintage-chique uiterlijk van het horloge.

3. Daniel Wellington Classic Canterbury

Natuurlijk kan het oer-Britse merk Daniel Wellington niet ontbreken als het om minimalistische horloges gaat. Dit merk is toch wel een pionier aangezien zij ervoor hebben gezorgd dat minimalistische horloges zo'n trend werden, waar andere merken nu weer van profiteren. Maar terug naar het horloge zelf. Dit horloge heeft een zilveren behuizing en een Nato bandje in de kleuren blauw, rood en wit. Het bandje zorgt voor een nautische uitstraling van het horloge wat heel classy en tijdloos aandoet.

Je hebt vast al een horloge op je verlanglijstje geplaatst, of je zit nog te twijfelen welke nu de mooiste is, wat ik me ook heel goed kan voorstellen... In ieder geval hebben alle drie de merken het voordeel dat de bandjes verwisselbaar zijn, dus mocht je bandje niet zo mooi meer zijn of je wilt afwisselen tussen bandjes, dan kun je gewoon los de bandjes kopen. Verder hebben deze merken ook allemaal een prachtige collectie minimalistische armbanden, die heel goed te combineren zijn met de horloges. Zo maak je je horloge helemaal af!

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Emma

Emma's passies zijn mode, fotografie en schrijven. Deze deelt ze met veel plezier op haar eigen blog www.emmathings.nl en natuurlijk op Dailytrend. Loopt sinds zestien jaar op deze aardbol rond, doet graag mee met de nieuwste trends en heeft een zwak voor cactussen, chocola en muziek.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.