Drie mooie horloges voor op je verlanglijstje

Ik kan het niet helpen, maar ik heb een zwak voor horloges en dat zal wel zo blijven ook. Niet voor niets heb ik er altijd een om m'n pols, waar je nu dus ook een witte band in de vorm van een horloge ziet zitten... Daarom laat ik vandaag met alle plezier drie prachtige horloges zien, die ik graag zou willen dragen. Het zijn alle drie minimalistische horloges, maar wel van drie verschillende merken en ze verschillen onderling ook zeker.

1. Cluse La Roche Mesh Rose Gold/White Marble

De naam van het eerste horloge is een hele mond vol. Dat is ook wel logisch, want dit Cluse juweeltje heeft een aantal prachtige eigenschappen. Zo is de behuizing roségoud en is het bandje van roestvrijstaal met een heel fijn mesh textuurtje. Maar het állermooiste en uniekste is toch wel de echt marmeren wijzerplaat. Zo mooi! Omdat het echt marmer is, verschilt het 'printje' per horloge en is geen horloge identiek. Er zijn ook verschillende uitvoeringen met de marmeren wijzerplaat. Zo is er ook een helemaal zwarte behuizing of pastelkleurige bandjes, die ook heel gaaf aandoen.

2. Rosefield The West Village Velvet Blue

Net zoals het merk Cluse, is ook Rosefield een Nederlands merk. De horloges van Rosefield zijn geïnspireerd op de steden Amsterdam en New York City, en zo krijgen horlogelijnen vaak namen mee van wijken rondom die steden. De kleur van de behuizing is goud en de wijzerplaat is niet helemaal wit, maar iets 'vintage brushed', zoals ze dat noemen. Het donkerblauw fluwelen bandje vind ik vooral heel gaaf, het horloge krijgt zo een heel chique uitstraling! Heel mooi zijn ook de gedetailleerde ringen om het bandje, die alleen maar toedoen aan het vintage-chique uiterlijk van het horloge.

3. Daniel Wellington Classic Canterbury

Natuurlijk kan het oer-Britse merk Daniel Wellington niet ontbreken als het om minimalistische horloges gaat. Dit merk is toch wel een pionier aangezien zij ervoor hebben gezorgd dat minimalistische horloges zo'n trend werden, waar andere merken nu weer van profiteren. Maar terug naar het horloge zelf. Dit horloge heeft een zilveren behuizing en een Nato bandje in de kleuren blauw, rood en wit. Het bandje zorgt voor een nautische uitstraling van het horloge wat heel classy en tijdloos aandoet.

Je hebt vast al een horloge op je verlanglijstje geplaatst, of je zit nog te twijfelen welke nu de mooiste is, wat ik me ook heel goed kan voorstellen... In ieder geval hebben alle drie de merken het voordeel dat de bandjes verwisselbaar zijn, dus mocht je bandje niet zo mooi meer zijn of je wilt afwisselen tussen bandjes, dan kun je gewoon los de bandjes kopen. Verder hebben deze merken ook allemaal een prachtige collectie minimalistische armbanden, die heel goed te combineren zijn met de horloges. Zo maak je je horloge helemaal af!

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Emma

Emma's passies zijn mode, fotografie en schrijven. Deze deelt ze met veel plezier op haar eigen blog www.emmathings.nl en natuurlijk op Dailytrend. Loopt sinds zestien jaar op deze aardbol rond, doet graag mee met de nieuwste trends en heeft een zwak voor cactussen, chocola en muziek.

 

Kozijnen: hout of toch kunststof?

Kozijnen: hout of toch kunststof?
Als je kozijnen aan vervanging toe zijn, kom je voor de keuze te staan: nemen we houten kozijnen of kunststof kozijnen? Wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van beide opties?

Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!

Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!
Via internet zie ik weleens accessoires voorbijkomen waarvan ik denk: wauw, wat gaaf! Die zou ik heel graag willen. Soms vallen de prijzen mee, maar soms zijn deze accessoires ook veel te duur. Maar duur of niet, ze zijn vaak wel enorm gaaf! Kijk je mee welke accessoires ik op een rijtje heb gezet?

Waar koop je de mooiste tassen?

Waar koop je de mooiste tassen?
Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

My Favorites: riemen

My Favorites: riemen
Bijna alles is deze winter mogelijk: smalle riempjes, brede riemen van wel 8 cm en sportieve riemen. De trend in de kleding vertaalt zich ook naar de accessoires. Tip: combineer accessoires in dezelfde stijl met elkaar. Klassieke accessoires bij een klassieke outfit en sportieve accessoires bij een sportieve outfit.