Drie mooie horloges voor op je verlanglijstje

Ik kan het niet helpen, maar ik heb een zwak voor horloges en dat zal wel zo blijven ook. Niet voor niets heb ik er altijd een om m'n pols, waar je nu dus ook een witte band in de vorm van een horloge ziet zitten... Daarom laat ik vandaag met alle plezier drie prachtige horloges zien, die ik graag zou willen dragen. Het zijn alle drie minimalistische horloges, maar wel van drie verschillende merken en ze verschillen onderling ook zeker.

1. Cluse La Roche Mesh Rose Gold/White Marble

De naam van het eerste horloge is een hele mond vol. Dat is ook wel logisch, want dit Cluse juweeltje heeft een aantal prachtige eigenschappen. Zo is de behuizing roségoud en is het bandje van roestvrijstaal met een heel fijn mesh textuurtje. Maar het állermooiste en uniekste is toch wel de echt marmeren wijzerplaat. Zo mooi! Omdat het echt marmer is, verschilt het 'printje' per horloge en is geen horloge identiek. Er zijn ook verschillende uitvoeringen met de marmeren wijzerplaat. Zo is er ook een helemaal zwarte behuizing of pastelkleurige bandjes, die ook heel gaaf aandoen.

2. Rosefield The West Village Velvet Blue

Net zoals het merk Cluse, is ook Rosefield een Nederlands merk. De horloges van Rosefield zijn geïnspireerd op de steden Amsterdam en New York City, en zo krijgen horlogelijnen vaak namen mee van wijken rondom die steden. De kleur van de behuizing is goud en de wijzerplaat is niet helemaal wit, maar iets 'vintage brushed', zoals ze dat noemen. Het donkerblauw fluwelen bandje vind ik vooral heel gaaf, het horloge krijgt zo een heel chique uitstraling! Heel mooi zijn ook de gedetailleerde ringen om het bandje, die alleen maar toedoen aan het vintage-chique uiterlijk van het horloge.

3. Daniel Wellington Classic Canterbury

Natuurlijk kan het oer-Britse merk Daniel Wellington niet ontbreken als het om minimalistische horloges gaat. Dit merk is toch wel een pionier aangezien zij ervoor hebben gezorgd dat minimalistische horloges zo'n trend werden, waar andere merken nu weer van profiteren. Maar terug naar het horloge zelf. Dit horloge heeft een zilveren behuizing en een Nato bandje in de kleuren blauw, rood en wit. Het bandje zorgt voor een nautische uitstraling van het horloge wat heel classy en tijdloos aandoet.

Je hebt vast al een horloge op je verlanglijstje geplaatst, of je zit nog te twijfelen welke nu de mooiste is, wat ik me ook heel goed kan voorstellen... In ieder geval hebben alle drie de merken het voordeel dat de bandjes verwisselbaar zijn, dus mocht je bandje niet zo mooi meer zijn of je wilt afwisselen tussen bandjes, dan kun je gewoon los de bandjes kopen. Verder hebben deze merken ook allemaal een prachtige collectie minimalistische armbanden, die heel goed te combineren zijn met de horloges. Zo maak je je horloge helemaal af!

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Emma

Emma's passies zijn mode, fotografie en schrijven. Deze deelt ze met veel plezier op haar eigen blog www.emmathings.nl en natuurlijk op Dailytrend. Loopt sinds zestien jaar op deze aardbol rond, doet graag mee met de nieuwste trends en heeft een zwak voor cactussen, chocola en muziek.

 

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar
Naar kunstzinnige haartutorials kan ik blijven kijken, om me vervolgens te verbazen als ik iemand zie lopen die de kunst van mooie kapsels in elkaar flansen is gelukt. Wanneer ik een dappere bui heb, doe ik weleens een poging tot ingewikkelde vlechten met bepaalde technieken die ik onder de knie probeer te krijgen. Maar waarom eigenlijk moeilijk als het ook makkelijk kan? Met een mooi haaraccessoire bespaar je jezelf een hoop gekluns en is je kapsel om door een ringetje te halen. Vandaag heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet.

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?

Ga jij voor een klassiek horloge of toch een smartwatch?

Ga jij voor een klassiek horloge of toch een smartwatch?
Meer en meer zie je polsen met een zwarte band en display. Het intrigeert mij altijd wat er te zien is op dat display. En wat mensen motiveert om een kleine computer om je pols te dragen. Onderzoek op internet levert weinig over de motieven voor een smartwatch op.