Deze spullen moet je in jouw tas hebben

Een tas is voor veel vrouwen een item die hun outfit afmaakt. De meeste vrouwen hebben dan ook meerdere tassen zodat ze kunnen kiezen welke tas het beste past bij wat ze op dat moment dragen. Naast dat een tas vaak mooi moet zijn, is het ook een ideaal 'vervoersmiddel' voor al je spullen. Welke spullen moet je, naast je portemonnee en telefoon, nu echt in jouw tas hebben?

Spiegeltje

Ik heb al meerdere keren gehad dat ik een afspraak had en nog even mijn haar en gezicht wilde checken. Dan gebeurt het weleens dat je de weerspiegeling van het raam moet gebruiken omdat er geen spiegel is. Sinds kort neem ik een handspiegeltje mee, zodat ik zeker weet dat ik het even kan checken. Ideaal!

Waterflesje

Het is belangrijk om voldoende water te drinken. We hebben alleen niet altijd een supermarkt in de buurt waar je water kunt kopen en bovendien is dat ook gewoon jammer van je geld. Neem daarom een flesje met water mee. Zo kun je regelmatig een slokje nemen.

Powerbank

Dit item heeft niet iedereen nodig in haar tas, vooral niet als je maar kort van huis bent. Ik ben regelmatig lange dagen weg van huis (lees van 's ochtends zeven uur tot 's avonds tien uur). Toen ik voor de tweede keer in één week een lege batterij had en dus geen vertrektijden van de trein kon checken, heb ik een powerbank gekocht. Sindsdien heeft hij een vast plekje in mijn tas.

Verzorgingssetje

Neem niet je complete verzorgingsstash mee, maar stop gewoon praktische dingen als zakdoekjes, desinfecterende handgel, deodorant en lippenbalsem in een tasje. Je zult het niet altijd nodig hebben, maar het is wel gewoon echt handig. Daarnaast vind ik het gewoon vervelend om aan anderen te vragen of ik van hen een zakdoekje mag.

Pen en papier

Misschien vind je dit wel heel ouderwets klinken, vooral omdat het niet meer zo past bij het digitale tijdperk waarin velen notities in hun telefoon maken. Ik heb ondervonden dat een notitieboekje met een pen toch echt handig is. Ideaal als je even een korte aantekening wil maken zonder daarbij je telefoon te pakken. Zorg wel dat de pen in een speciaal vakje of een etui zit, zodat hij niet kan lekken.
Heb jij ook dingen die echt onmisbaar zijn in je tas? Laat het ons weten!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Ga jij voor een klassiek horloge of toch een smartwatch?

Ga jij voor een klassiek horloge of toch een smartwatch?
Meer en meer zie je polsen met een zwarte band en display. Het intrigeert mij altijd wat er te zien is op dat display. En wat mensen motiveert om een kleine computer om je pols te dragen. Onderzoek op internet levert weinig over de motieven voor een smartwatch op.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.