Deze spullen moet je in jouw tas hebben

Een tas is voor veel vrouwen een item die hun outfit afmaakt. De meeste vrouwen hebben dan ook meerdere tassen zodat ze kunnen kiezen welke tas het beste past bij wat ze op dat moment dragen. Naast dat een tas vaak mooi moet zijn, is het ook een ideaal 'vervoersmiddel' voor al je spullen. Welke spullen moet je, naast je portemonnee en telefoon, nu echt in jouw tas hebben?

Spiegeltje

Ik heb al meerdere keren gehad dat ik een afspraak had en nog even mijn haar en gezicht wilde checken. Dan gebeurt het weleens dat je de weerspiegeling van het raam moet gebruiken omdat er geen spiegel is. Sinds kort neem ik een handspiegeltje mee, zodat ik zeker weet dat ik het even kan checken. Ideaal!

Waterflesje

Het is belangrijk om voldoende water te drinken. We hebben alleen niet altijd een supermarkt in de buurt waar je water kunt kopen en bovendien is dat ook gewoon jammer van je geld. Neem daarom een flesje met water mee. Zo kun je regelmatig een slokje nemen.

Powerbank

Dit item heeft niet iedereen nodig in haar tas, vooral niet als je maar kort van huis bent. Ik ben regelmatig lange dagen weg van huis (lees van 's ochtends zeven uur tot 's avonds tien uur). Toen ik voor de tweede keer in één week een lege batterij had en dus geen vertrektijden van de trein kon checken, heb ik een powerbank gekocht. Sindsdien heeft hij een vast plekje in mijn tas.

Verzorgingssetje

Neem niet je complete verzorgingsstash mee, maar stop gewoon praktische dingen als zakdoekjes, desinfecterende handgel, deodorant en lippenbalsem in een tasje. Je zult het niet altijd nodig hebben, maar het is wel gewoon echt handig. Daarnaast vind ik het gewoon vervelend om aan anderen te vragen of ik van hen een zakdoekje mag.

Pen en papier

Misschien vind je dit wel heel ouderwets klinken, vooral omdat het niet meer zo past bij het digitale tijdperk waarin velen notities in hun telefoon maken. Ik heb ondervonden dat een notitieboekje met een pen toch echt handig is. Ideaal als je even een korte aantekening wil maken zonder daarbij je telefoon te pakken. Zorg wel dat de pen in een speciaal vakje of een etui zit, zodat hij niet kan lekken.
Heb jij ook dingen die echt onmisbaar zijn in je tas? Laat het ons weten!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Ga jij voor een klassiek horloge of toch een smartwatch?

Ga jij voor een klassiek horloge of toch een smartwatch?
Meer en meer zie je polsen met een zwarte band en display. Het intrigeert mij altijd wat er te zien is op dat display. En wat mensen motiveert om een kleine computer om je pols te dragen. Onderzoek op internet levert weinig over de motieven voor een smartwatch op.

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar
Naar kunstzinnige haartutorials kan ik blijven kijken, om me vervolgens te verbazen als ik iemand zie lopen die de kunst van mooie kapsels in elkaar flansen is gelukt. Wanneer ik een dappere bui heb, doe ik weleens een poging tot ingewikkelde vlechten met bepaalde technieken die ik onder de knie probeer te krijgen. Maar waarom eigenlijk moeilijk als het ook makkelijk kan? Met een mooi haaraccessoire bespaar je jezelf een hoop gekluns en is je kapsel om door een ringetje te halen. Vandaag heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet.