Deze spullen moet je in jouw tas hebben

Een tas is voor veel vrouwen een item die hun outfit afmaakt. De meeste vrouwen hebben dan ook meerdere tassen zodat ze kunnen kiezen welke tas het beste past bij wat ze op dat moment dragen. Naast dat een tas vaak mooi moet zijn, is het ook een ideaal 'vervoersmiddel' voor al je spullen. Welke spullen moet je, naast je portemonnee en telefoon, nu echt in jouw tas hebben?

Spiegeltje

Ik heb al meerdere keren gehad dat ik een afspraak had en nog even mijn haar en gezicht wilde checken. Dan gebeurt het weleens dat je de weerspiegeling van het raam moet gebruiken omdat er geen spiegel is. Sinds kort neem ik een handspiegeltje mee, zodat ik zeker weet dat ik het even kan checken. Ideaal!

Waterflesje

Het is belangrijk om voldoende water te drinken. We hebben alleen niet altijd een supermarkt in de buurt waar je water kunt kopen en bovendien is dat ook gewoon jammer van je geld. Neem daarom een flesje met water mee. Zo kun je regelmatig een slokje nemen.

Powerbank

Dit item heeft niet iedereen nodig in haar tas, vooral niet als je maar kort van huis bent. Ik ben regelmatig lange dagen weg van huis (lees van 's ochtends zeven uur tot 's avonds tien uur). Toen ik voor de tweede keer in één week een lege batterij had en dus geen vertrektijden van de trein kon checken, heb ik een powerbank gekocht. Sindsdien heeft hij een vast plekje in mijn tas.

Verzorgingssetje

Neem niet je complete verzorgingsstash mee, maar stop gewoon praktische dingen als zakdoekjes, desinfecterende handgel, deodorant en lippenbalsem in een tasje. Je zult het niet altijd nodig hebben, maar het is wel gewoon echt handig. Daarnaast vind ik het gewoon vervelend om aan anderen te vragen of ik van hen een zakdoekje mag.

Pen en papier

Misschien vind je dit wel heel ouderwets klinken, vooral omdat het niet meer zo past bij het digitale tijdperk waarin velen notities in hun telefoon maken. Ik heb ondervonden dat een notitieboekje met een pen toch echt handig is. Ideaal als je even een korte aantekening wil maken zonder daarbij je telefoon te pakken. Zorg wel dat de pen in een speciaal vakje of een etui zit, zodat hij niet kan lekken.
Heb jij ook dingen die echt onmisbaar zijn in je tas? Laat het ons weten!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Even voorstellen: Elize

Even voorstellen: Elize
Het zonnetje schijnt op mijn bureau, het eerste teken van de lente, terwijl ik dit aan het schrijven ben. Het is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik kan enorm genieten van de eerste warmte die de aarde bereikt. Van het vooruitzicht dat de zomer er weer aan komt, wat betekend dat je tot ’s avonds laat ijsjes kunt eten en kan zwemmen in de rivier. Maar ook weer een nieuw modeseizoen: de winterkleren maken plaats voor zomerkleding.

Vier heerlijke huisparfums

Vier heerlijke huisparfums
Enkele jaren geleden kreeg ik een huisparfum van Rituals. Ik wist eerst niet zo goed wat ik er mee moest en dit parfum heeft dan ook bijna een jaar in het doosje gezeten. Inmiddels is het product niet meer weg te denken uit mijn huis. Dit zijn mijn vier favorieten.

My Favorites: riemen

My Favorites: riemen
Bijna alles is deze winter mogelijk: smalle riempjes, brede riemen van wel 8 cm en sportieve riemen. De trend in de kleding vertaalt zich ook naar de accessoires. Tip: combineer accessoires in dezelfde stijl met elkaar. Klassieke accessoires bij een klassieke outfit en sportieve accessoires bij een sportieve outfit.

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress
Soms heb ik van die drukke weken die ik echt moet afsluiten (of beginnen) met een ontspannende activiteit. Een boek lezen, in de natuur wandelen of… shoppen. Want ja, shoppen schijnt goed te helpen tegen stress. Met dat gegeven in mijn hoofd, ging ik goed nadenken of dit voor mij ook geldt. De conclusie… ja, en wel om de volgende vier redenen.