Deze armbanden passen bij iedere outfit

Een mooi sieraad voelt voor mij altijd als een kers op de taart. Het maakt je outfit altijd net iets completer. Mijn eigen sieradencollectie is niet zo groot, want ik koop meestal sieraden die ik bij veel kledingstukken kan combineren. Vandaag ben ik op zoek gegaan naar verschillende soorten armbanden die handig te combineren zijn zodat je deze zo vaak mogelijk kan dragen.

De Bangle familie

Telkens om me heen zie ik weer mooie bangle armbanden verschijnen. Dit betekent nog meer keuze en daar worden we blij van. Er zijn bijvoorbeeld bangle armbanden met een opening, maar er zijn veel meer varianten. Je kan bijvoorbeeld ook armbanden zoals deze hieronder kopen waarin letters zijn gegraveerd. Het leuke van deze armbanden is dat je kan blijven combineren. Tijdens een chique avond kan je ze combineren met een gouden ring en overdag draag je de bangle armband bij je horloge.

Afbeelding via Cluse

Schakelen

Vind je de bangles ietwat eenvoudig? Dan past de schakelarmband waarschijnlijk goed bij je. Deze armband straalt wat pit uit en kan tegelijk heel chic zijn als je hem goed combineert. Prachtig te combineren met denim en wit bijvoorbeeld. Probeer het vooral simpel te houden met de schakelarmband, zodat hij echt een eyecatcher is.

Afbeelding via Cluse

Pareltje

Als we het hebben over tijdloos en flexibel inzetbaar mag de parel niet ontbreken. Zelf draag ik standaard pareloorbellen, totdat ik mezelf dwong om eens af te wisselen met anderen oorbellen door mezelf te trakteren op een paar nieuwe. Resultaat? Vijf dagen in de week pareloorbellen in mijn oren in plaats van zeven dagen per week. Zo makkelijk zijn ze dus te combineren en dat geldt ook met de parelarmbanden. Ook prachtig met een eenvoudige ring erbij.

Iemand zei ooit: ‘ Een vrouw kan nooit genoeg sieraden hebben’. Laat het eindeloze mix en matchfeest maar beginnen met de mooiste sieraden, ik ben er klaar voor.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

De wording van een hoed

De wording van een hoed
In het hoofd van de hoedenmaakster ontstaan allerlei modellen; onder haar handen wordt het bedachte werkelijkheid. Hoe gaat dat?

Drie mooie horloges voor op je verlanglijstje

Drie mooie horloges voor op je verlanglijstje
Ik kan het niet helpen, maar ik heb een zwak voor horloges en dat zal wel zo blijven ook. Niet voor niets heb ik er altijd een om m’n pols, waar je nu dus ook een witte band in de vorm van een horloge ziet zitten... Daarom laat ik vandaag met alle plezier drie prachtige horloges zien, die ik graag zou willen dragen. Het zijn alle drie minimalistische horloges, maar wel van drie verschillende merken en ze verschillen onderling ook zeker.

Trend alert: de turban [advertorial]

Trend alert: de turban [advertorial]
Maak kennis met de turban, in de volksmond ook wel een ‘tulband’ genoemd. Ook in Nederland zie je dit bijzondere hoofddeksel steeds vaker op straat.

My Favorites: royalwaardige kleding

My Favorites: royalwaardige kleding
Als ik iets zou willen, is het wel snuffelen in de kledingkast van een koningin. In èèn jaar tijd werd Maxima al met 161 verschillende looks gezien, dat krijg ik niet voor elkaar. En dan nog te bedenken hoe groot de kledingkast voor al dat moois wel niet moet zijn. Maxima is echter niet de enige royal die zich mooi kleedt, ook de stijl van Kate Middleton vind ik prachtig. Ik ben op zoek gegaan naar wat kleding die binnen haar stijl past.