Deze armbanden passen bij iedere outfit

Een mooi sieraad voelt voor mij altijd als een kers op de taart. Het maakt je outfit altijd net iets completer. Mijn eigen sieradencollectie is niet zo groot, want ik koop meestal sieraden die ik bij veel kledingstukken kan combineren. Vandaag ben ik op zoek gegaan naar verschillende soorten armbanden die handig te combineren zijn zodat je deze zo vaak mogelijk kan dragen.

De Bangle familie

Telkens om me heen zie ik weer mooie bangle armbanden verschijnen. Dit betekent nog meer keuze en daar worden we blij van. Er zijn bijvoorbeeld bangle armbanden met een opening, maar er zijn veel meer varianten. Je kan bijvoorbeeld ook armbanden zoals deze hieronder kopen waarin letters zijn gegraveerd. Het leuke van deze armbanden is dat je kan blijven combineren. Tijdens een chique avond kan je ze combineren met een gouden ring en overdag draag je de bangle armband bij je horloge.

Afbeelding via Cluse

Schakelen

Vind je de bangles ietwat eenvoudig? Dan past de schakelarmband waarschijnlijk goed bij je. Deze armband straalt wat pit uit en kan tegelijk heel chic zijn als je hem goed combineert. Prachtig te combineren met denim en wit bijvoorbeeld. Probeer het vooral simpel te houden met de schakelarmband, zodat hij echt een eyecatcher is.

Afbeelding via Cluse

Pareltje

Als we het hebben over tijdloos en flexibel inzetbaar mag de parel niet ontbreken. Zelf draag ik standaard pareloorbellen, totdat ik mezelf dwong om eens af te wisselen met anderen oorbellen door mezelf te trakteren op een paar nieuwe. Resultaat? Vijf dagen in de week pareloorbellen in mijn oren in plaats van zeven dagen per week. Zo makkelijk zijn ze dus te combineren en dat geldt ook met de parelarmbanden. Ook prachtig met een eenvoudige ring erbij.

Iemand zei ooit: ‘ Een vrouw kan nooit genoeg sieraden hebben’. Laat het eindeloze mix en matchfeest maar beginnen met de mooiste sieraden, ik ben er klaar voor.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.