Deze armbanden passen bij iedere outfit

Een mooi sieraad voelt voor mij altijd als een kers op de taart. Het maakt je outfit altijd net iets completer. Mijn eigen sieradencollectie is niet zo groot, want ik koop meestal sieraden die ik bij veel kledingstukken kan combineren. Vandaag ben ik op zoek gegaan naar verschillende soorten armbanden die handig te combineren zijn zodat je deze zo vaak mogelijk kan dragen.

De Bangle familie

Telkens om me heen zie ik weer mooie bangle armbanden verschijnen. Dit betekent nog meer keuze en daar worden we blij van. Er zijn bijvoorbeeld bangle armbanden met een opening, maar er zijn veel meer varianten. Je kan bijvoorbeeld ook armbanden zoals deze hieronder kopen waarin letters zijn gegraveerd. Het leuke van deze armbanden is dat je kan blijven combineren. Tijdens een chique avond kan je ze combineren met een gouden ring en overdag draag je de bangle armband bij je horloge.

Afbeelding via Cluse

Schakelen

Vind je de bangles ietwat eenvoudig? Dan past de schakelarmband waarschijnlijk goed bij je. Deze armband straalt wat pit uit en kan tegelijk heel chic zijn als je hem goed combineert. Prachtig te combineren met denim en wit bijvoorbeeld. Probeer het vooral simpel te houden met de schakelarmband, zodat hij echt een eyecatcher is.

Afbeelding via Cluse

Pareltje

Als we het hebben over tijdloos en flexibel inzetbaar mag de parel niet ontbreken. Zelf draag ik standaard pareloorbellen, totdat ik mezelf dwong om eens af te wisselen met anderen oorbellen door mezelf te trakteren op een paar nieuwe. Resultaat? Vijf dagen in de week pareloorbellen in mijn oren in plaats van zeven dagen per week. Zo makkelijk zijn ze dus te combineren en dat geldt ook met de parelarmbanden. Ook prachtig met een eenvoudige ring erbij.

Iemand zei ooit: ‘ Een vrouw kan nooit genoeg sieraden hebben’. Laat het eindeloze mix en matchfeest maar beginnen met de mooiste sieraden, ik ben er klaar voor.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

De ideale lengte van je ketting

De ideale lengte van je ketting
Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen. Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.