Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!


Op internet zie ik weleens accessoires voorbijkomen waarvan ik denk: wauw, wat gaaf! Die zou ik heel graag willen. Soms vallen de prijzen mee, maar soms zijn deze accessoires ook veel te duur. Maar duur of niet, ze zijn vaak wel enorm gaaf! Kijk je mee welke accessoires ik op een rijtje heb gezet?

Deze grijze stola van Hermés ziet er erg eenvoudig uit en dat bleef ik ook geloven totdat ik de prijs zag. Voor deze stola, die gemaakt is van kasmier en zijde, betaal je 810 euro.
Het zal dus wel bij dromen blijven, maar wat is deze stola gaaf. Prachtig in combinatie met zwart of donkerblauw. Ik zag mezelf er al mee lopen, maar helaas.

Hermes

Dit prachtige horloge van Citizen vind ik echt prachtig. De combinatie van goud en zilver, de wijzerplaat, de kleine diamantjes… Ik vind alles mooi aan dit horloge. De prijs is 645 euro, een behoorlijk hoge prijs voor een horloge. Maar als ik dan naar nog duurdere horloges kijk, dan valt deze prijs ook eigenlijk wel weer mee. 

Siebel juweliers

Ik houd van mooie clutches, vooral in de kleuren zwart, blauw en cognac. Laat ik nu net een prachtig, zwart exemplaar tegenkomen die helemaal voldoet aan mijn eisen. Wat ik zo mooi vind aan dit zwarte exemplaar, is de gouden ‘ketting’ die eraan zit. Dit maakt de tas chique en net even wat meer speciaal. Voor deze tas betaal je 495 euro, een redelijke hoge prijs voor een clutch. Ik heb het er niet voor over, voor deze prijs heb ik liever een grotere tas die je op meerdere momenten kunt gebruiken. 

Mulberry

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.