Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!


Op internet zie ik weleens accessoires voorbijkomen waarvan ik denk: wauw, wat gaaf! Die zou ik heel graag willen. Soms vallen de prijzen mee, maar soms zijn deze accessoires ook veel te duur. Maar duur of niet, ze zijn vaak wel enorm gaaf! Kijk je mee welke accessoires ik op een rijtje heb gezet?

Deze grijze stola van Hermés ziet er erg eenvoudig uit en dat bleef ik ook geloven totdat ik de prijs zag. Voor deze stola, die gemaakt is van kasmier en zijde, betaal je 810 euro.
Het zal dus wel bij dromen blijven, maar wat is deze stola gaaf. Prachtig in combinatie met zwart of donkerblauw. Ik zag mezelf er al mee lopen, maar helaas.

Hermes

Dit prachtige horloge van Citizen vind ik echt prachtig. De combinatie van goud en zilver, de wijzerplaat, de kleine diamantjes… Ik vind alles mooi aan dit horloge. De prijs is 645 euro, een behoorlijk hoge prijs voor een horloge. Maar als ik dan naar nog duurdere horloges kijk, dan valt deze prijs ook eigenlijk wel weer mee. 

Siebel juweliers

Ik houd van mooie clutches, vooral in de kleuren zwart, blauw en cognac. Laat ik nu net een prachtig, zwart exemplaar tegenkomen die helemaal voldoet aan mijn eisen. Wat ik zo mooi vind aan dit zwarte exemplaar, is de gouden ‘ketting’ die eraan zit. Dit maakt de tas chique en net even wat meer speciaal. Voor deze tas betaal je 495 euro, een redelijke hoge prijs voor een clutch. Ik heb het er niet voor over, voor deze prijs heb ik liever een grotere tas die je op meerdere momenten kunt gebruiken. 

Mulberry

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij.

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!
Dit winterseizoen is er voor elk wat wils! Het maakt niet uit of je van grote of kleine, dikke of dunne, lange of korte kettingen houdt, er ligt voor iedereen iets in de winkel. Nieuwe trends zijn de chokers. Het modeseizoen 2016 zagen we ze voor het eerst verschijnen, nu kan je er echt niet meer omheen. Een choker is strak tegen de nek aan gedragen bandje. In 1800 werd de choker veel gedragen. Nu komt hij na tussenpozen van tientallen jaren weer boven het maaiveld uit.

Vier heerlijke huisparfums

Vier heerlijke huisparfums
Enkele jaren geleden kreeg ik een huisparfum van Rituals. Ik wist eerst niet zo goed wat ik er mee moest en dit parfum heeft dan ook bijna een jaar in het doosje gezeten. Inmiddels is het product niet meer weg te denken uit mijn huis. Dit zijn mijn vier favorieten.

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar
Naar kunstzinnige haartutorials kan ik blijven kijken, om me vervolgens te verbazen als ik iemand zie lopen die de kunst van mooie kapsels in elkaar flansen is gelukt. Wanneer ik een dappere bui heb, doe ik weleens een poging tot ingewikkelde vlechten met bepaalde technieken die ik onder de knie probeer te krijgen. Maar waarom eigenlijk moeilijk als het ook makkelijk kan? Met een mooi haaraccessoire bespaar je jezelf een hoop gekluns en is je kapsel om door een ringetje te halen. Vandaag heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet.