Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!


Op internet zie ik weleens accessoires voorbijkomen waarvan ik denk: wauw, wat gaaf! Die zou ik heel graag willen. Soms vallen de prijzen mee, maar soms zijn deze accessoires ook veel te duur. Maar duur of niet, ze zijn vaak wel enorm gaaf! Kijk je mee welke accessoires ik op een rijtje heb gezet?

Deze grijze stola van Hermés ziet er erg eenvoudig uit en dat bleef ik ook geloven totdat ik de prijs zag. Voor deze stola, die gemaakt is van kasmier en zijde, betaal je 810 euro.
Het zal dus wel bij dromen blijven, maar wat is deze stola gaaf. Prachtig in combinatie met zwart of donkerblauw. Ik zag mezelf er al mee lopen, maar helaas.

Hermes

Dit prachtige horloge van Citizen vind ik echt prachtig. De combinatie van goud en zilver, de wijzerplaat, de kleine diamantjes… Ik vind alles mooi aan dit horloge. De prijs is 645 euro, een behoorlijk hoge prijs voor een horloge. Maar als ik dan naar nog duurdere horloges kijk, dan valt deze prijs ook eigenlijk wel weer mee. 

Siebel juweliers

Ik houd van mooie clutches, vooral in de kleuren zwart, blauw en cognac. Laat ik nu net een prachtig, zwart exemplaar tegenkomen die helemaal voldoet aan mijn eisen. Wat ik zo mooi vind aan dit zwarte exemplaar, is de gouden ‘ketting’ die eraan zit. Dit maakt de tas chique en net even wat meer speciaal. Voor deze tas betaal je 495 euro, een redelijke hoge prijs voor een clutch. Ik heb het er niet voor over, voor deze prijs heb ik liever een grotere tas die je op meerdere momenten kunt gebruiken. 

Mulberry

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna. “Ik ben 25 jaar en heb net mijn studie afgerond. Binnenkort heb ik een aantal sollicitaties (allemaal voor op kantoor). De bedrijven zeggen dat er een informele werksfeer heerst. Ik weet niet hoe ze intern gekleed gaan. Nu wil ik niet overdressed aankomen (zoals in een mantelpakje), maar ook weer niet te casual gekleed gaan. Bij een casual stijl voel ik me trouwens wel het fijnst. Heb jij tips voor me wat ik aan kan trekken? Zodat ik toch netjes over kom, maar niet te stijf.”

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.

Op stap met TOMS

Op stap met TOMS
Voor mij is het niet meer dan normaal dat ik mijn voeten in mijn schoenen laat glijden wanneer ik de deur uitstap. Ik heb zelfs meerdere paren waar ik uit kan kiezen. Dit was het ook voor Blake Mycoskie. Totdat hij in een dorp in Argentinië kwam. De kinderen daar liepen op blote voeten en hun ouders hadden niet de mogelijkheid om schoenen te kopen. Om hen te helpen richtte hij TOMS op. Met zijn bedrijf verkocht hij schoenen, en met ieder verkocht paar gafschonk hij een paar aan één van die kinderen.

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.