Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!


Op internet zie ik weleens accessoires voorbijkomen waarvan ik denk: wauw, wat gaaf! Die zou ik heel graag willen. Soms vallen de prijzen mee, maar soms zijn deze accessoires ook veel te duur. Maar duur of niet, ze zijn vaak wel enorm gaaf! Kijk je mee welke accessoires ik op een rijtje heb gezet?

Deze grijze stola van Hermés ziet er erg eenvoudig uit en dat bleef ik ook geloven totdat ik de prijs zag. Voor deze stola, die gemaakt is van kasmier en zijde, betaal je 810 euro.
Het zal dus wel bij dromen blijven, maar wat is deze stola gaaf. Prachtig in combinatie met zwart of donkerblauw. Ik zag mezelf er al mee lopen, maar helaas.

Hermes

Dit prachtige horloge van Citizen vind ik echt prachtig. De combinatie van goud en zilver, de wijzerplaat, de kleine diamantjes… Ik vind alles mooi aan dit horloge. De prijs is 645 euro, een behoorlijk hoge prijs voor een horloge. Maar als ik dan naar nog duurdere horloges kijk, dan valt deze prijs ook eigenlijk wel weer mee. 

Siebel juweliers

Ik houd van mooie clutches, vooral in de kleuren zwart, blauw en cognac. Laat ik nu net een prachtig, zwart exemplaar tegenkomen die helemaal voldoet aan mijn eisen. Wat ik zo mooi vind aan dit zwarte exemplaar, is de gouden ‘ketting’ die eraan zit. Dit maakt de tas chique en net even wat meer speciaal. Voor deze tas betaal je 495 euro, een redelijke hoge prijs voor een clutch. Ik heb het er niet voor over, voor deze prijs heb ik liever een grotere tas die je op meerdere momenten kunt gebruiken. 

Mulberry

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.