De leukste gouden en zilveren kettingen


Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Zilveren ketting  voor een kort gezicht
Bij Goudsmederij Puur Ambacht kwam ik deze prachtige zilveren ketting tegen. Een mooie topaas/steen van sky blue zorgt voor een extra accent. Door de vorm van de ketting wordt de aandacht naar je decolleté getrokken. Heb je een lange hals, dan is deze ketting minder geschikt, hij heeft een verlengend effect.

Zilveren ketting voor een lang gezicht
Heb je een lang gezicht? Dan is het mooi om de lengte in je uitstraling te doorbreken. Dat doe je met een horizontale lijn. Een mooi sieraad om de lengte van je gezicht en hals te doorbreken is een spang. In de Karesie shop vond ik deze zilveren spang voor jou.

Gouden lange ketting
Een persoonlijk detail in je sieraad laat zien dat je voor detail en persoonlijk contact gaat. Je doet dit heel gemakkelijk door de eerste letter van je naam aan de ketting te hangen. Bij Little Soho kwam ik deze gouden ketting met een handgemaakte letter tegen. Doordat de letters handgemaakt zijn heeft hij een levertijd van bijna twee weken.

Zware lange ketting
Neem een dikke portemonnee mee als deze zware gouden ketting wilt kopen. Goud is een duur edelmetaal en door het gewicht loopt de prijs flink op. Grotere sieraden staan vrouwen met een grove lichaamsbouw prachtig. Bij Kleen edelmetalen zag ik deze prachtige geelgouden zware ketting. Het is een byzantijnse koningsschakel van 14 karaats goud. Wil je de prijs weten? Klik dan even op de link ;-).

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Parels, een prachtige aanvulling op je bruidstoilet

Parels, een prachtige aanvulling op je bruidstoilet
Met alleen een bruidsjurk, sluier en schoenen ben je er nog niet als aanstaande bruid. Je sieraden maken je bruidstoilet pas echt compleet. En daarin is keuze te over.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.