Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

De leukste gouden en zilveren kettingen


Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Zilveren ketting  voor een kort gezicht
Bij Goudsmederij Puur Ambacht kwam ik deze prachtige zilveren ketting tegen. Een mooie topaas/steen van sky blue zorgt voor een extra accent. Door de vorm van de ketting wordt de aandacht naar je decolleté getrokken. Heb je een lange hals, dan is deze ketting minder geschikt, hij heeft een verlengend effect.

Zilveren ketting voor een lang gezicht
Heb je een lang gezicht? Dan is het mooi om de lengte in je uitstraling te doorbreken. Dat doe je met een horizontale lijn. Een mooi sieraad om de lengte van je gezicht en hals te doorbreken is een spang. In de Karesie shop vond ik deze zilveren spang voor jou.

Gouden lange ketting
Een persoonlijk detail in je sieraad laat zien dat je voor detail en persoonlijk contact gaat. Je doet dit heel gemakkelijk door de eerste letter van je naam aan de ketting te hangen. Bij Little Soho kwam ik deze gouden ketting met een handgemaakte letter tegen. Doordat de letters handgemaakt zijn heeft hij een levertijd van bijna twee weken.

Zware lange ketting
Neem een dikke portemonnee mee als deze zware gouden ketting wilt kopen. Goud is een duur edelmetaal en door het gewicht loopt de prijs flink op. Grotere sieraden staan vrouwen met een grove lichaamsbouw prachtig. Bij Kleen edelmetalen zag ik deze prachtige geelgouden zware ketting. Het is een byzantijnse koningsschakel van 14 karaats goud. Wil je de prijs weten? Klik dan even op de link ;-).

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.