Even voorstellen: Elize


Het zonnetje schijnt op mijn bureau, het eerste teken van de lente, terwijl ik dit aan het schrijven ben. Het is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik kan enorm genieten van de eerste warmte die de aarde bereikt. Van het vooruitzicht dat de zomer er weer aan komt, wat betekend dat je tot ’s avonds laat ijsjes kunt eten en kan zwemmen in de rivier. Maar ook weer een nieuw modeseizoen: de winterkleren maken plaats voor zomerkleding.

Mijn naam is Elize van de Werken, bijna écht volwassen (eenentwintig) en afkomstig uit een plaatsje dat je vooral van de files op de radio zult herkennen: Werkendam. Hier groeide ik op, van kleine dreumes tot jongvolwassene. Tot een jongvolwassene die studeert Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik moet bijna zeggen; studeerde. Want op dit moment zit ik in het vierde jaar, loop ik stage bij Dailytrend, studeer ik tegelijkertijd af en hoop ik over een halfjaar klaar te zijn.

Tijdens mijn stage bij Dailytrend zal ik ook mee-bloggen op dit platform. Waarover? Je kunt vooral DIY’s en fashionartikelen verwachten. Ik vind het enorm leuk om van oude producten nieuwe gebruikersvoorwerpen te maken. Dit ga ik aan jullie laten zien.
Maar één van mijn grootste interesses, waar ik soms ‘iets’ te veel tijd in steek is fashion. Ik vind het leuk om trends te volgen, nieuwe stijlen uit te proberen en om net even een twist aan mijn outfit te geven. Ik ga voor jullie op zoek naar de leukste items, zodat je fashionable het lente- (en straks het zomer) seizoen in kunt. 

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Elize

Elize is vierdejaars communicatiestudent. Haar passie voor mode combineert ze met bloggen, zowel op Dailytrend als op haar eigen blog www.rokkiemountains.nl. Ook interieurtips deelt ze graag met jou.

 

My favorites: leren tassen

My favorites: leren tassen
Ik zal het gelijk maar toegeven: ik heb echt genoeg tassen. Maar ja, het is wel leuk om te kijken welke tassen er op dit moment in de winkels liggen en… in mijn gedachten soms aan m’n schouder hangen. Mijn vier favorieten van dit moment kun je zien in dit artikel.

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress
Soms heb ik van die drukke weken die ik echt moet afsluiten (of beginnen) met een ontspannende activiteit. Een boek lezen, in de natuur wandelen of… shoppen. Want ja, shoppen schijnt goed te helpen tegen stress. Met dat gegeven in mijn hoofd, ging ik goed nadenken of dit voor mij ook geldt. De conclusie… ja, en wel om de volgende vier redenen.

Waar koop je de mooiste tassen?

Waar koop je de mooiste tassen?
Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?