Even voorstellen: Elize


Het zonnetje schijnt op mijn bureau, het eerste teken van de lente, terwijl ik dit aan het schrijven ben. Het is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik kan enorm genieten van de eerste warmte die de aarde bereikt. Van het vooruitzicht dat de zomer er weer aan komt, wat betekend dat je tot ’s avonds laat ijsjes kunt eten en kan zwemmen in de rivier. Maar ook weer een nieuw modeseizoen: de winterkleren maken plaats voor zomerkleding.

Mijn naam is Elize van de Werken, bijna écht volwassen (eenentwintig) en afkomstig uit een plaatsje dat je vooral van de files op de radio zult herkennen: Werkendam. Hier groeide ik op, van kleine dreumes tot jongvolwassene. Tot een jongvolwassene die studeert Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik moet bijna zeggen; studeerde. Want op dit moment zit ik in het vierde jaar, loop ik stage bij Dailytrend, studeer ik tegelijkertijd af en hoop ik over een halfjaar klaar te zijn.

Tijdens mijn stage bij Dailytrend zal ik ook mee-bloggen op dit platform. Waarover? Je kunt vooral DIY’s en fashionartikelen verwachten. Ik vind het enorm leuk om van oude producten nieuwe gebruikersvoorwerpen te maken. Dit ga ik aan jullie laten zien.
Maar één van mijn grootste interesses, waar ik soms ‘iets’ te veel tijd in steek is fashion. Ik vind het leuk om trends te volgen, nieuwe stijlen uit te proberen en om net even een twist aan mijn outfit te geven. Ik ga voor jullie op zoek naar de leukste items, zodat je fashionable het lente- (en straks het zomer) seizoen in kunt. 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Elize

Elize is vierdejaars communicatiestudent. Haar passie voor mode combineert ze met bloggen, zowel op Dailytrend als op haar eigen blog www.rokkiemountains.nl. Ook interieurtips deelt ze graag met jou.

 

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.