Even voorstellen: Elize


Het zonnetje schijnt op mijn bureau, het eerste teken van de lente, terwijl ik dit aan het schrijven ben. Het is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik kan enorm genieten van de eerste warmte die de aarde bereikt. Van het vooruitzicht dat de zomer er weer aan komt, wat betekend dat je tot ’s avonds laat ijsjes kunt eten en kan zwemmen in de rivier. Maar ook weer een nieuw modeseizoen: de winterkleren maken plaats voor zomerkleding.

Mijn naam is Elize van de Werken, bijna écht volwassen (eenentwintig) en afkomstig uit een plaatsje dat je vooral van de files op de radio zult herkennen: Werkendam. Hier groeide ik op, van kleine dreumes tot jongvolwassene. Tot een jongvolwassene die studeert Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik moet bijna zeggen; studeerde. Want op dit moment zit ik in het vierde jaar, loop ik stage bij Dailytrend, studeer ik tegelijkertijd af en hoop ik over een halfjaar klaar te zijn.

Tijdens mijn stage bij Dailytrend zal ik ook mee-bloggen op dit platform. Waarover? Je kunt vooral DIY’s en fashionartikelen verwachten. Ik vind het enorm leuk om van oude producten nieuwe gebruikersvoorwerpen te maken. Dit ga ik aan jullie laten zien.
Maar één van mijn grootste interesses, waar ik soms ‘iets’ te veel tijd in steek is fashion. Ik vind het leuk om trends te volgen, nieuwe stijlen uit te proberen en om net even een twist aan mijn outfit te geven. Ik ga voor jullie op zoek naar de leukste items, zodat je fashionable het lente- (en straks het zomer) seizoen in kunt. 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Elize

Elize is vierdejaars communicatiestudent. Haar passie voor mode combineert ze met bloggen, zowel op Dailytrend als op haar eigen blog www.rokkiemountains.nl. Ook interieurtips deelt ze graag met jou.

 

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.