Even voorstellen: Elize


Het zonnetje schijnt op mijn bureau, het eerste teken van de lente, terwijl ik dit aan het schrijven ben. Het is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik kan enorm genieten van de eerste warmte die de aarde bereikt. Van het vooruitzicht dat de zomer er weer aan komt, wat betekend dat je tot ’s avonds laat ijsjes kunt eten en kan zwemmen in de rivier. Maar ook weer een nieuw modeseizoen: de winterkleren maken plaats voor zomerkleding.

Mijn naam is Elize van de Werken, bijna écht volwassen (eenentwintig) en afkomstig uit een plaatsje dat je vooral van de files op de radio zult herkennen: Werkendam. Hier groeide ik op, van kleine dreumes tot jongvolwassene. Tot een jongvolwassene die studeert Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik moet bijna zeggen; studeerde. Want op dit moment zit ik in het vierde jaar, loop ik stage bij Dailytrend, studeer ik tegelijkertijd af en hoop ik over een halfjaar klaar te zijn.

Tijdens mijn stage bij Dailytrend zal ik ook mee-bloggen op dit platform. Waarover? Je kunt vooral DIY’s en fashionartikelen verwachten. Ik vind het enorm leuk om van oude producten nieuwe gebruikersvoorwerpen te maken. Dit ga ik aan jullie laten zien.
Maar één van mijn grootste interesses, waar ik soms ‘iets’ te veel tijd in steek is fashion. Ik vind het leuk om trends te volgen, nieuwe stijlen uit te proberen en om net even een twist aan mijn outfit te geven. Ik ga voor jullie op zoek naar de leukste items, zodat je fashionable het lente- (en straks het zomer) seizoen in kunt. 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Elize

Elize is vierdejaars communicatiestudent. Haar passie voor mode combineert ze met bloggen, zowel op Dailytrend als op haar eigen blog www.rokkiemountains.nl. Ook interieurtips deelt ze graag met jou.

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.