De mooiste buggy's


Ben jij op zoek naar een buggy? Dan kijk je naar het comfort, de kwaliteit, de prijs en waarschijnlijk ook wel naar het uiterlijk. Ik ging voor jou op zoek naar mooie buggy’s en dit is het resultaat.

De Hauck Buggy Lift Up 4 in de kleur ‘melange grey’ vind ik echt een heel mooi exemplaar. Deze buggy ziet er stijlvol uit en dat komt door de grijze kleur van de stof in combinatie met de zwarte wielen. Tijdloos en ideaal voor zowel een jongen als een meisje.

Verkrijgbaar via Pinkorblue

De kinderwagens en buggy’s van Mutsy staan bekend om hun goede kwaliteit en comfort. Maar vast ook wel een beetje om het uiterlijk, want kijk nu naar deze mooie buggy. Het blauw is erg mooi gecombineerd met de cognackleur. Dit is ook weer een stijlvolle én tijdloze buggy.

Verkrijgbaar via Babydump

Gelukkig zijn er ook roze buggy’s voor diegenen die geen blauw, grijs of zwart willen. Deze roze buggy is niet té zoet, maar wel meisjesachtig en iets anders dan de standaard felroze buggy.

Verkrijgbaar via Babyenkoter

Deze eenvoudige zwarte buggy is ideaal voor zowel een jongen als een meisje. Dit lichtgewicht exemplaar kan makkelijk ingeklapt worden en is makkelijk te verstellen in meerdere standen. De dubbele wielen zorgen voor extra stevigheid.
En ja, nog een voordeel: deze buggy is goed geprijsd. Daarvoor hoef je hem dus niet te laten staan!

Verkrijgbaar via Babyentiener

Welke buggy heb jij voor je kind? Waar heb jij op gelet toen je er één ging uitzoeken?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Dit zijn de leukste babyslofjes

Dit zijn de leukste babyslofjes
Toen ik pas een babycadeautje moest kopen, kwam ik terecht bij meerdere webshops met ontzettend leuke babyslofjes. Ik vond het gelijk een leuk idee, weer eens iets anders dan een rompertje of truitje. Mijn top vijf van favoriete slofjes deel ik met jullie.

Handige tips voor het shoppen met je baby

Handige tips voor het shoppen met je baby
Je zwangerschap en bevalling zijn achter de rug, de kraamtijd is voorbij. De afgelopen maanden is er natuurlijk veel veranderd. Waar je een aantal maanden eerder nog met een dikke buik rondliep, is die nu alweer aardig geslonken. En dan wordt het echt tijd voor nieuwe kleren. Dus, op naar de stad! Maar, wat komt er allemaal kijken bij het shoppen met je baby?

Rompertjes met leuke teksten

Rompertjes met leuke teksten
Heb je binnenkort een kraamcadeautje nodig? Met het geven van een rompertje zit je nooit fout. Op internet heb ik naar de leukste rompertjes mét tekst gezocht. Vandaag laat ik je ze aan jullie zien.

My favorites: babykleding

My favorites: babykleding
Als ik op zoek ben naar een kraamcadeautje in de vorm van babykleding, valt mij altijd op dat er enorm veel keuze is. Dit maakt het makkelijk, maar misschien ook weleens moeilijk. Want; wat moet je nu kiezen? In dit artikel laat ik vijf keer keer mijn favoriete babykleding zien, hopelijk doe je daardoor wat inspiratie op!