De mooiste buggy's


Ben jij op zoek naar een buggy? Dan kijk je naar het comfort, de kwaliteit, de prijs en waarschijnlijk ook wel naar het uiterlijk. Ik ging voor jou op zoek naar mooie buggy’s en dit is het resultaat.

De Hauck Buggy Lift Up 4 in de kleur ‘melange grey’ vind ik echt een heel mooi exemplaar. Deze buggy ziet er stijlvol uit en dat komt door de grijze kleur van de stof in combinatie met de zwarte wielen. Tijdloos en ideaal voor zowel een jongen als een meisje.

Verkrijgbaar via Pinkorblue

De kinderwagens en buggy’s van Mutsy staan bekend om hun goede kwaliteit en comfort. Maar vast ook wel een beetje om het uiterlijk, want kijk nu naar deze mooie buggy. Het blauw is erg mooi gecombineerd met de cognackleur. Dit is ook weer een stijlvolle én tijdloze buggy.

Verkrijgbaar via Babydump

Gelukkig zijn er ook roze buggy’s voor diegenen die geen blauw, grijs of zwart willen. Deze roze buggy is niet té zoet, maar wel meisjesachtig en iets anders dan de standaard felroze buggy.

Verkrijgbaar via Babyenkoter

Deze eenvoudige zwarte buggy is ideaal voor zowel een jongen als een meisje. Dit lichtgewicht exemplaar kan makkelijk ingeklapt worden en is makkelijk te verstellen in meerdere standen. De dubbele wielen zorgen voor extra stevigheid.
En ja, nog een voordeel: deze buggy is goed geprijsd. Daarvoor hoef je hem dus niet te laten staan!

Verkrijgbaar via Babyentiener

Welke buggy heb jij voor je kind? Waar heb jij op gelet toen je er één ging uitzoeken?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Mijn 5 favoriete kinderboeken

Mijn 5 favoriete kinderboeken
Een boek lezen is niet alleen leerzaam, het is vooral ook heel leuk! Daarom tip ik in dit artikel vijf grappige, mooie en/of spannende kinderboeken.