Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

De ideale lengte van je ketting


Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen.

Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.

Korte ketting
Een korte ketting draag je tot aan het kuiltje onderaan je hals. Kijk eens in de spiegel waar jouw kuiltje zich bevindt. Leg een flexibele centimeter om je hals en neem de maat van de ketting. Vouw de centimeter uit, noteer de lengte in je telefoon en je hebt nooit meer het twijfelgevoel over de lengte van jouw korte ketting.

Lange ketting
Bij een lange ketting wordt het wat moeilijker om je balanspunt te bepalen. Op je borstbeen, onder het kuiltje van je hals en net boven de aanzet van je borsten vind je dit balanspunt. Je kunt het markeren door er een pennenstip op te zetten. Neem nu ook weer een flexibele centimeter en gebruik deze als ‘ketting’ om de ideale maat van je lange ketting te bepalen.

Trucje
Vind je dit allemaal te ingewikkeld? Ga dan met een lange ketting voor de spiegel staan. Neem de ketting achterin je hals op en trek hem steeds een beetje hoger op. Op een gegeven moment zie je dat de verhoudingen in balans zijn en dat je het goede punt te pakken hebt. Van nature zie je de ideale lengte van de kettingen.

Niet direct wegdoen
Kijk nu eens in je sieradendoos. Welke kettingen liggen er? Draag je ze nog allemaal? Bij de twijfelgevallen is het mooi om te kijken waar het knelpunt ligt. Is het de kleur of de vorm die niet matcht bij jouw persoonlijke lichaamskenmerken of is het de lengte van de ketting?

Veel succes en plezier met je kettingen. Je weet nu waar je op moet letten.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.