quote of the moment.

Vandaag heb ik zin in een kopje gezelligheid, een lepeltje liefde en een wolkje geluk.

Speuren in een historisch fort

Speuren in een historisch fort
Ooit was het de thuisbasis van infanteristen, reservisten en andere gewapende soldaten. Tegenwoordig is Fort bij de Nieuwe Steeg bij het Betuwse Herwijnen een themapark waar ontdekken, speuren en navigeren centraal staan: GeoFort. Speciaal voor kinderen van 4 tot 104 jaar.

Deze kleuren staan het mooiste bij jou

Deze kleuren staan het mooiste bij jou
Deze zomer had onze kleding alle kleuren van de regenboog! Van okergeel tot mosgroen en alles daartussenin. Maar welke kleuren passen nu wel bij jou en welke juist niet? Dit artikel vertelt het je.

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Apen spotten in DierenPark Amersfoort

Apen spotten in DierenPark Amersfoort
„Hebben jullie de krokodil gezien?” vraagt een dierentuinmedewerker. „Ik ben hem kwijt en hij heeft nog niet gegeten.” De vaartocht door de Grote Wildernis in DierenPark Amersfoort lijkt niet zonder gevaar. Gelukkig blijft het roofdier roerloos liggen.

Open ruiten

Open ruiten
De nieuwste trends zijn weer gespot. De modebeurzen zijn weer van start gegaan. Een van de meest toonaangevende beurzen is wel de Pitti in Florence. Natuurlijk zie je daar bij alle fabrikanten de meest vooruitstrevende collectie.

Vakantiestress

Vakantiestress
Afgelopen zomer mochten we heerlijk onthaasten richting Scandinavië. Maar voordat aankomt op je plaats van bestemming is de voorbereiding en de reis om er te komen altijd een moment dat de vakantiestress de kop op steekt.

Het hele jaar door zomer in je huis

Het hele jaar door zomer in je huis
Dag mooie vakantiebestemming, hallo vertrouwde huis! Thuiskomen na je vakantie is altijd weer even wennen. Om dat fijne vakantiegevoel nog even vast te houden, kun je je interieur een zomers tintje gegeven. Hieronder lees je hoe je dat doet.

My favorites: Zomerjassen

My favorites: Zomerjassen
Wat is de zomer toch een heerlijk seizoen. Luchtige jurkjes, overvloedige bolletjes ijs, zon op je toet en genieten maar. Toegegeven is dat we niet altijd de meest zonnige dagen hebben, dus soms is een jas geen overbodige luxe in de zomer. Om toch nog even de zomerkriebels te houden, heb ik de mooiste jassen voor je op een rijtje gezet.

 

Trouwjurken: dit zijn de trends voor 2018

Trouwjurken: dit zijn de trends voor 2018
Ga jij trouwen in 2018? Dan ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de nieuwste trends in bruidsmode. We gingen bij bruidswinkel The New Bride in Barneveld langs om te ontdekken welke bruidsjurken en trouwjurken we straks veel gaan zien.

Op zoek naar Big Five in Nederland

Op zoek naar Big Five in Nederland
Speuren naar de big five? Daarvoor hoef je niet naar Afrika. Ook in Nederland kun je tijdens een safari op zoek naar de vijf grootste dieren: reeën, edelherten, wilde zwijnen, bevers en zeehonden. Vergeet je verrekijker niet. En droge kleren.

Een persoonlijke noot

Een persoonlijke noot
Accessoires geven aan een outfit iets eigens en zorgen voor de finishing touch. Tips voor nét even wat anders.

Mijn kind wil een spelcomputer… wat nu?

Mijn kind wil een spelcomputer… wat nu?
‘Mam, ik wil een spelcomputer!’ Zo’n vraag kun je vroeg of wat later van je kind krijgen. Tja, wat doe je dan? Koop je voor de eerstvolgende verjaardag van je kind een spelcomputer of overleg je eerst even en zoek je informatie over de voor- en nadelen op? Om een weloverwogen keuze te maken, zou ik voor de laatste optie gaan! Wil jij ook een goede en verstandige keuze maken? Ik help je hierbij in dit artikel door het belichten van de twee kanten.

 

Foodliefhebbers in Nederland; hier moet je geweest zijn

Foodliefhebbers in Nederland; hier moet je geweest zijn
Dan is er ook nog restaurant Eindeloos in Leeuwarden. Dit restaurant let niet alleen op lekker eten, maar vindt gastvrijheid ook belangrijk. Zo is het bijvoorbeeld geen probleem om even een kijkje in de keuken te nemen.

Met jouw kinderen op vakantie naar… Tsjechië

Met jouw kinderen op vakantie naar… Tsjechië
Twee dingen die ik van iemand hoorde over Tsjechië, voordat ik deze vakantie boekte. Ik was dus vooral heel benieuwd toen ik naar dit land ging. Toen ik terugkwam kon ik het alleen maar beamen: wat een prachtig land! Ik was niet met kinderen op vakantie, maar ik heb wel gezien dat je in dit land heel veel leuke activiteiten kunt ondernemen met kinderen! Aan de hand van drie plaatsen in Tsjechië laat ik jou zien welke activiteiten dit zijn.

TMC Woonwinkels

TMC Woonwinkels
Een huis moet voelen als een warme deken, een plek waar je na een lange dag werken echt thuis kunt komen, of waar je op een vrije dag lekker op de bank kunt hangen. Daarom is de sfeer in huis ontzettend belangrijk. De juiste kleur op de muur of de juiste vloer kan een enorm verschil maken.

Van jurk tot droomjurk

Van jurk tot droomjurk
Eindelijk is dé jurk gevonden. Klaar? Nou nee. Wanneer hij na zo’n vier à vijf maanden levertijd de winkel binnenkomt, begint het eigenlijk pas.

Reserveer een verkoper

Reserveer een verkoper
Met een personal shopper lijkt winkelen op een bezoek aan de kapper. Je maakt een afspraak en wordt altijd door dezelfde persoon geholpen. En 10 tegen 1 dat die je laatste vakantiebestemming onthouden heeft.