quote of the moment.

Good friends are like stars. You don’t always see them, but you know they’re always there.

In zeven stappen naar een topkeuken

In zeven stappen naar een topkeuken
Voor een rommelkont oogt de strakke keukenbrochure als een onbereikbaar doel. Een niveau van schoonheid, netheid en stijl dat buiten bereik ligt. Laat me je uit de droom helpen; juist met een open keuken met mooi wandmeubilair kan je de tweede huiskamer prachtig aankleden. Zeven tips voor een kookvertrek om trots op te zijn.

Ook zo verkouden? Dit helpt!

Ook zo verkouden? Dit helpt!
De lente mag dan doorbreken, niet iedereen is zonder schrammen door de winter gekomen. Er heerst een griepepidemie in Nederland.

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Het proces achter de mooie mode in een winkel

Het proces achter de mooie mode in een winkel
Miguel, de eigenaar van de Portugese fabriek waar kleding van het modehuis wordt geproduceerd, en Idalina, medewerkster in de fabriek, bieden je een kijkje in het productieproces.

Koken met kliekjes

Koken met kliekjes
Koken met restjes: het kost weinig, want je hoeft er niet voor naar de winkel. Maar het vergt wel wat inspiratie om van een stapeltje oudbakken boterhammen iets appetijtelijks te maken.

Grote vissen

Grote vissen
Visgek Bart van Olphen timmert lekker aan de weg. Nu hij mag meedraaien in de Food Tube van niemand minder dan Jamie Oliver wacht hem een miljoenenpubliek.

Jas vol watten

Jas vol watten
Draagt er iemand een in ruitvorm doorgestikte gewatteerde jas, dan is dat negen van de tien keer geen jager, jachtopziener of ruiter.

In de mode in Parijs

In de mode in Parijs
Terwijl de gewone burger nog lekker aan het nazomeren is en zich langzaam voorbereidt op koudere maanden, truien en winterjassen werd in Parijs onlangs de mode voor de zomer van 2015 al gepresenteerd.

 

Retro rijden

Retro rijden
Oud is ’in’, retro is hip. Volgens trendwatchers is het een golfbeweging. Modern design wordt opgevolgd door een verlangen naar het oude vertrouwde. Over nieuwe techniek in een oud jasje.

Slaap lekker!

Slaap lekker!
Je hebt ze, van die mensen die op het moment dat hun hoofd het kussen raakt, direct wegzinken in een diepe slaap.

Met gelijkgestemde zielen op een muzikale trip

Met gelijkgestemde zielen op een muzikale trip
Paella eten op een zonovergoten terras in Valencia, jezelf vergapen aan fraaie architectonische hoogstandjes als La Lonja de la Seda en de Iglesia de los Santos Juanes en als overtreffend hoogtepunt ’s avonds genieten van een magnifieke uitvoering van een Spaanse opera, een zogeheten zarzuela.

Doekje voor het mooi

Doekje voor het mooi
De pochet is met een waar charmeoffensief bezig. Het decoratieve doekje kun je tegenwoordig overal dragen.

 

Een burger uit de zee

Een burger uit de zee
Een vegetariër zal het weten: als je lekker wilt snacken bij een fastfoodrestaurant, houdt het vaak op bij patat. Misschien is dat over een paar jaar wel anders. Dan hebben we bijvoorbeeld een zeewierburger.

Moederdag dit jaar in maart

Moederdag dit jaar in maart
Op de mannencatwalk in Milaan stond bij Dolce & Gabbana dit jaar familie centraal. Zonder moeders geen familie, dachten ze bij het Italiaanse modehuis en daarom staan deze week de moeders in de spotlights. Hashtag van de show: #DGmamma

Afgedragen schoenen maken een afgedragen man

Afgedragen schoenen maken een afgedragen man
De garderobe van de man verschilt fundamenteel met die van de vrouw. Over het algemeen is de kledingkast bij de man minder gevuld. Dat betekent dat hetgene wat er in hangt, ligt en staat, goed moet zijn. Een paar essentials zijn bijvoorbeeld: de jeans, de pantalon, het witte overhemd, de wollen trui, enkele kwaliteitsdassen en perfect ondergoed. Misschien wel Het belangrijkste van alles staat misschien wel onderin de kast: de schoen.

Bruidsmode 2015: voor elk wat wils

Bruidsmode 2015: voor elk wat wils
Alhoewel de foto's van dertig jaar geleden niet meer lijken op wat de bruid tegenwoordig aantrekt, lijkt het soms alsof de bruidsmode stilstaat. Toch is er jaarlijks een Bridal Fashion Week waar alle nieuwe ontwerpen voor het komende jaar op de catwalk langskomen.

Bookingstress? Kies in vijf simpele stappen het juiste vakantiepark

Bookingstress? Kies in vijf simpele stappen het juiste vakantiepark
Het voorjaar mag dan nog maar net doorbreken, in no-time staat de zomer weer voor de deur. Wie dan op vakantie wil, doet er goed aan om vroeg te boeken. Een goed keuze maken, kan echter avonden uitzoekwerk vergen. Gaan we dan toch maar weer naar de locatie van vorig jaar? Met deze tips kies je in no-time het juiste vakantiepark.