quote of the moment.

Your life is your message to the world.
Make sure it is inspiring.

Bretel is meer dan ‘broekophouder’

Bretel is meer dan ‘broekophouder’
Hoe onderstreep je als man je persoonlijke kledingstijl? Met een sjaal, een opvallende tint, een eigenwijs dessin? Een trendy optie in 2015 is: bretels.

De Schotse Ruit

De Schotse Ruit
De geruite wollen stof waar de Schotten hun kilts van maken, blijft in het modebeeld terugkeren.

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Combineren met prints

Combineren met prints
Ze zijn al een tijd in: prints. Hun populariteit neemt nog niet in kracht af.

Op excursie met de gastheer

Op excursie met de gastheer
Drie keer per jaar op vakantie? Welnee, daar heb je de tijd niet voor en het geld gaat nu even naar andere dingen. Toch ga je in ieder geval nog één keer om twee weken helemaal tot rust te komen. Het wordt vanzelfsprekender om voor die zomervakantie een vakantiepark te boeken; parkhouders kennen uw wensen en spelen beter op ze in.

Hou je van romantische mode?

Hou je van romantische mode?
Dit najaar sprankelen de kostuums uit de tijd van Jane Eyre, Eline Vere en Jane Austen’s Pride and Prejudice in volle glorie in een grote tentoonstelling over mode in de 19de eeuw in het Gemeentemuseum Den Haag.

In zeven stappen naar een topkeuken

In zeven stappen naar een topkeuken
Voor een rommelkont oogt de strakke keukenbrochure als een onbereikbaar doel. Een niveau van schoonheid, netheid en stijl dat buiten bereik ligt. Laat me je uit de droom helpen; juist met een open keuken met mooi wandmeubilair kan je de tweede huiskamer prachtig aankleden. Zeven tips voor een kookvertrek om trots op te zijn.

Ook zo verkouden? Dit helpt!

Ook zo verkouden? Dit helpt!
De lente mag dan doorbreken, niet iedereen is zonder schrammen door de winter gekomen. Er heerst een griepepidemie in Nederland.

 

Het proces achter de mooie mode in een winkel

Het proces achter de mooie mode in een winkel
Miguel, de eigenaar van de Portugese fabriek waar kleding van het modehuis wordt geproduceerd, en Idalina, medewerkster in de fabriek, bieden je een kijkje in het productieproces.

Koken met kliekjes

Koken met kliekjes
Koken met restjes: het kost weinig, want je hoeft er niet voor naar de winkel. Maar het vergt wel wat inspiratie om van een stapeltje oudbakken boterhammen iets appetijtelijks te maken.

Grote vissen

Grote vissen
Visgek Bart van Olphen timmert lekker aan de weg. Nu hij mag meedraaien in de Food Tube van niemand minder dan Jamie Oliver wacht hem een miljoenenpubliek.

Jas vol watten

Jas vol watten
Draagt er iemand een in ruitvorm doorgestikte gewatteerde jas, dan is dat negen van de tien keer geen jager, jachtopziener of ruiter.

 

In de mode in Parijs

In de mode in Parijs
Terwijl de gewone burger nog lekker aan het nazomeren is en zich langzaam voorbereidt op koudere maanden, truien en winterjassen werd in Parijs onlangs de mode voor de zomer van 2015 al gepresenteerd.

Retro rijden

Retro rijden
Oud is ’in’, retro is hip. Volgens trendwatchers is het een golfbeweging. Modern design wordt opgevolgd door een verlangen naar het oude vertrouwde. Over nieuwe techniek in een oud jasje.

Slaap lekker!

Slaap lekker!
Je hebt ze, van die mensen die op het moment dat hun hoofd het kussen raakt, direct wegzinken in een diepe slaap.

Met gelijkgestemde zielen op een muzikale trip

Met gelijkgestemde zielen op een muzikale trip
Paella eten op een zonovergoten terras in Valencia, jezelf vergapen aan fraaie architectonische hoogstandjes als La Lonja de la Seda en de Iglesia de los Santos Juanes en als overtreffend hoogtepunt ’s avonds genieten van een magnifieke uitvoering van een Spaanse opera, een zogeheten zarzuela.

Doekje voor het mooi

Doekje voor het mooi
De pochet is met een waar charmeoffensief bezig. Het decoratieve doekje kun je tegenwoordig overal dragen.